Posts

Showing posts from December, 2011

Alhamdullilah

Heh dunia !

Dia dapat Imtiaz KT
Dia dapat Imtiaz KT

And I was like 'Oh Oh Oh ..'
And I was like 'Isk . Isk . Isk'
And I was like 'I don't even know him'

O-O

Haha

Nak aku post gambar seseorang ?
Hahahahaha .
Boleh ja .
Tapi . Kalau aku kena kejar kau orang tolong tarik akulah . Jangan kejar juga .
Sebab salah kau orang yang menye'port' aku .

Hohahehuhi

Oghk

Kita lapor diri hari ini .
Yeah
Ini yang kita mahu .

Ucaplah 'Selamat tinggal syurga,hoi neraka'
Ucaplah kuat kuat
Lagaklah macam kau banduan yang dah buat banyak kes dan menjatuhkan martabat negara , berjalan menuju ke penjara ilusi kau sekali lagi . Lepas melepasi satu lagi kepuasan . Yang tidak patut .

Oh yah , kan kau kata sekolah itu neraka dan penjara .

Heyhey .

Gurau gurau .

Astaghfirullahalazim

Hem .

Wish I can forget you
But you keep coming back
Im trying forget all the wasted tears
But you keep hurting
And .. what else can I do ?
Oh yeah
Kill you

Ehem Ehk

Pernah rasa hati terbakar ? Pernah ? Tipu . Mati ah .

No . No .

Pernah makan hati ? Pernah ? Ofcourse . Oh yeah .

Okaylah .

Aku tengah sedih . Bukan sebab balik eh . Sebab lain .
Rasa macam nak menangis . Rasa macam nak lari bawak parang serang orang baik .
Kemudian menangis sampai takda air mata dan darah lagi depan orang baik kejam murni ,itu .
Kemudian melalut . Sampai kena tetak . Nyawa nyawa ikan . Kemudian balik rumah .
Senyap ah .

Suweet Nya ?

Olololo .
Ni yang buat aku nak bagi hadiah kat kau orang .
Kejam . Kejam . Kejam .

'Apa perasaan kau,bila ada orang yang rampas kawan baik kau ?'
'(Dalam hati) Aku ke  bitch  mana yang rampas kawan baik orang ?'

Hem .
Sedih rasa . Aku dah menangis . Keluar air mata darah .

Hem

Tik tok . Tik tok .

Masa takpernah reti berhenti . Biarpun kita suruh . Kurang ajar bukan ?
Jam rosak dengan mudah . Tanpa disuruh . Tak memahami . Ini yang best .

Okay okay . Lari dari topik . Say bye .

Balik pada topik . Say hye again .

Kenapalah susah sangat aku ni ?
Susah .

Takperlu dan perlu untuk memaksa . Tapi takboleh dan mati . Kerana sakit jantung .
Dia berbahaya . Bukan merbahaya . Merbahaya salah .

'Cet . Tak gheti bahasa betol . '
'Alah . Takusah paksa . Kau siapa ?'
'Yalah . Aku siapa ya ? Lost memory . '
'Dont lose yourself but lose your memories .'
'Please ?'

Ough .

Oh Yeah Man

Dan dia dapat SAHUT .
Dan dia dapat IMTIAZ .
Dan aku menangis . Gembira campur terlampau sedih .

Im half alive . Im half dying . He is alive . He isn't dying .

Ya ALLAH,minta minta dia dapat Imtiaz KB,Amin ! .

Dup Dop Ekk

Esok .
Satu penderitaan yang gembira dan paling hebat .
Sedap derita . Tabah sikit nak ludah sana sini nanti . Hoho .

Sekolah bukan penjara . Cikgu tak kurung pun pelajar dalam sangkar . Then bagi makanan yang,tak nampak macam makanan . Then pelajar mati kesepian .

Sekolah bukan neraka . Takda pun api marak gila membunuh . Orang berkulit putih melepak lepak lepak elok ja hidup dengan kulit ori .

Aku pelik dengan orang yang kata sekolah itu penjara dan neraka .

Kau ? Olololo .

Ya ALLAH

Astaghfirullahalazim .

Hah !

Dia nak masuk SAHUT,aku yang macam hapa .

Aku risau kalau kalau dia kena kacau . Sebab aku penyebab satu masalah ni . Kenapa perempuan kena ada diari eh ? Ya Allah . Tabahkanlah hambamu ini !

Tolong kawan kawan . Bagi idea . Akak,tolong adik kak ! Aisyah,tolong saya !

Oh

Oh .
Aku jenis yang senang nak sayang sesuatu . Dan benci sesuatu .
Biarpun aku tak tahu apa pun dan siapa pun .

Aku tengok satu cerita yang MasyaALLAH,menggugat kasih jantung hati dan organ organ lainlah .
Ini cerita memang wow . Okay,aku tak ada rasa riak .  Aku rasa . Rindu pelik semacam kat Holmes,Watson dll .
Hoh .

Pelik lah bayy . Pelik .

Point sebenar,nak try something new . Baru belajar daripada kawon baik ni .

Ceht

Aku nak Adobe Photoshop !
Kau tahu tak ?

Aku nak buat header baru . Nak buat . Nak buat .

Aku kira,manusia ja yang senantiasa ada rasa tak puas hati . Downloader pun sama ka ?
Kau memong .

Hah

Kawan . Oh Kawan .
Mak aku kata lah . Lebih baik perigi sekolah teknik nanti . Sekarang berlahmbak budak cerdik pandai kejam jahat . Orang nak tengok pada kemahiran pula . Hem . 
Aku takpandai menggergaji . Haha ,bunuh orang setiap hari , Gergaji takpandai . Tak pelik dan kelakar pun . Gelaklah . Angkat kening sebelah .

Feh

Yah .
Kami semua sudah pulang .
Biasa . Ada yang sedih dan pura pura gembira .

4 Januari .
Mari semua . Kita lihat junior yang baru masuk . Kita buat buat gembira sambut dia orang .
Gedik kita buli . Haha . Baik kita hiraukan . Iyah .

Aku ?

Sambut junior . Yang kenal , pretend to be a nice senior .
Tak kenal , ah , bagi senyum dah ah . Oh . Yang mematikan ? ..
Kalau ada .

Keh Keh

I wanna be . STRANDED . on this . ISLAND . with you  .
And I hope it's somewhere far . Where ONLY WE ARE . Stranded on YOUR HEART .


Greyson Chance - Stranded 

SAHUT

Cikgu Amri kata dalam Facebook (FB memudahkan . kot . Hee ) :

Makluman utk hari ini:
Tender dwan.mkn dan kantin adalah org baru utk 2012.
:-)


'Akak Dining Hall (ceh ,kami panggil DEMA aja .) garang nak mati . Mahu ramai budak mampus nanti . Dia orang bertanggungjawab lah .'


'Bila dia orang nak kene PECAT (hadoi , boleh kira teruk juga sebenarnya . baru sedar .) '


BlahBlahBlah . Dan banyak lagi .


Dan kami bersorak dengan makluman itu . Dan nanti adalah yang konon sayu macam hapa .


'Rindu akak akak yang lama lah .'


Ceh . Mana tahu kalau kalau aku ada kata .Hem .

Hah

'Siapa dapat SAHUT ?''Oh,SAHUT sekolah aku .' 'Eh,sekolah kau berapa orang dapat SAHUT?' 'Sekolah aku 4 orang dapat SAHUT.'
Oh . Bukan kami yang ambil UPSR pada 13 September 2011 . Kami 21 September 2010 . Tapi macam nak nazak ambil tahu fasal UPSR tahun ini . Yah,ada sebab yang langsung tak bagus untuk AKU sibuk juga .
Hem .

A Song Destroyer

Selena Gomez says in her song - 'Tomorrow is a mystery to me'

Yeah .
She has magic in the . what ? Wizard Of Waverly Place ? Or whatever .
She does not have magic in the . what ? Reality .

Haha .
Boring and post some posts in ma blog for sure . Facebook ? Their 'loji kumbahan' will be empty tomorrow . I guess . badly .

Fun And Crazy And Normal

Oh baby I hear . Melody .When your heart beats ! Baby it sings . To me . Like
'Ha Ha Ha Ha Ha , Ha Ha Ha Ha Ha'

Very funny . Hahaha . I was like 'Oh,ha ha ha .' Then cried just now .
I hold a knife and ran on the hurting road with the pebbles and rocks . My destination was your house,absolutely .
And I killed you .

And I laughed and was like 'Oh you're dead .'
And I didn't kill myself .Just now,too .

Ini sebenarnya sebuah lagu .Yang diedit melebih . Tak . Sikit ja .




Justin Bieber- Fa La La
/
?-Ha Ha Ha

Hah Yeah ?

Hey .
I am Kamilia Qistina Binti Khairul Afandi .
I am doing a nonsense thing now .
I was doing a nonsense thing yesterday . Yesterday,yesterday and very very yesterday . Oh last year .

I was walking and then I was like 'Hey,oh hah ! Auw!'
I was acting like a fool . Very very fool girl .
Now I feel like I was being fooled . By a hot boy . Oh yeah,hot and really hot boy .
It's just me . Feel like I was being fooled . But,yeah . I know the truth heh ?

I have forgot that human can change anytime . Forgot that anyone can forget .
It's just me . Acting like I am loving an alien .Like the lover in Katy Perry song Extraterrestial . You are human .

I have forgot what is pain . Pain of being killed . Pain of being stabbed . By anyone that I like .Not liked .

And . The worst nonsense thing that I did , and do . Is .

Forgot what I can get .
Forget what I have got .
From the nonsense thing that I did . And do . Yesterday and today . Last year and this year .

Sins . Not sin . But s…

Tegur Ke . ?

Tegur ke tak ?Tak ke tegur ?
Kalau tegur,apa aku nak kata ya ?
'Mana adik awak yang kejam tu ?' 'Siapa?' 'Alah,yang darjah enam tu .' 'Oh,dia kejam?Heh,jaga mulut . Dia baik .' 'Tak ! Oh maaf,saya memang perasan .'
He is torturing me in my lonely world . In my lonely world In my lonely world



Huh

Suka . Suka . Haha .

Suka orang yang pernah suka kita .
Memang akan rasa hebat . Macam superjerk .

Suka orang yang pernah suka kita

Yah .
Aku sedang rasa hebat .

30 Disember 2011

Bai hidup .
Macam nak mati . Tak . Itu parah sangat .
Maksud aku . Hidup gila,hidup takbaik ,nonsense, dan blahblah . Ah,aku bukan bitch yang suka clubbeng .

Okay .
Aku nak balik SAHUT aja .
Tiada apa yang menakutkan sangat .
Ya,ada junior taklah menakutkan sangat,bukan ?

HoHa

Oh .

'AJ dah layan kau .. '
'Habis tu ?'
'Kau nak kena sepak ke ?'
'Tak'

Haha .
Dengan bantuan aku .Menghantar mesej nonsense dan geli kepada Ajri . Aisyah dapat senyum macam hapa .
Iyah,tak patut .Katalah kami gatal,miang,apa-apa ja . Banyak lagi perempuan lain macam kami .
Hoho .
Point sebenar,Ammar .

Wohoa

Cuti yang paling awesome aku kata .
Paling awesome .


Beberapa kilometer aku dan rakan baik aku bazirkan tenaga . Mujur tak rentung . Mendung Alhamdullilah.
Oh . Walaupun ada rasa macam nak mati,aku tetap boleh gelak .Aisyah suka buat lawak bodoh dan tak masuk akal dan menyakitkan hati .

Nur Aisyah Shahira Bt Mohd Zamri . Panjang aku bagi .
Dia paling kejam dan jahat . Sinonim dengan aku yah .

Huah

Hish !

Aku malas nak kenal dia .
Tapi aku tengok dia banyak kali .
Dan banyak banyak kali .
Dan berkali kali .

Dan aku terseksa .
Aku terseksa . Bukan diseksa .

Letih

Tapi aku tak boleh berhenti mengejar .
Mengejar orang yang tak lari atau sembunyi .

Dia cuma berdiri di situ . Statik . Dan macam langsung tak kenal siapa Kamilia,atau Mia,atau Roey .

Kenapa aku masih kejar yah ?

Hem ?

Kenapa saikokan diri sendiri yah ?
Dia dengan dunia dia sendiri .
Aku dah ada dalam tong dia .

Memang susah .

'Maybe you ... can forget .. BUT I JUST CAN'T'

-Greyson Chance,Running Away

Seronok jadi gila sekali sekala .
Seksa jadi gila selalu .

Gelap

Mati dalam dunia sendiri .
Memalukan bukan ?

Haha

Image
Iyah . Kau dah tengok aku jadi bayi. Dan kau tahu aku tak kuat . Tapi kau layan aku macam aku gagah perkasa,lebih dari lelaki pujaan kau .
Apa ni ?

Sadis

He is smiling
And I am melting

Itu situasi manusia lain .

Hah.ini haku punya .
He is ignoring
And I am dying

Apa Hal ?

Image
Rasa macam . Jus Oren . Bahpak best . 
Bila disaikokan oleh orang yang kita suka .
It is . more awesome that argueing . Or killing each other . Fun hah ?
Tolong lah . Dia tak buat apa pun.




Heh,Kebenaran Suara Mental Aku

Ya ALLAH
Harap Ammar dapat IMTIAZ KB !

Buat tempoh ni,nak ja aku kasi something kat budak perempuan merangkap bakal adik aku di SAHUT (yang aku terjumpa ) .

Kasi apa ?

'Kalau kau orang kenal Tuan Ammar Naufal Bin Tuaz Zawi,jangan kacau dia atau kau akan lari dari sekolah ni dengan sendirinya,get it ?'

Hoh .
Teruk .
Siapa aku untuk bagi blackmail begitu ?

Zass And Die

Hoho .
Aku takda apa-apa inspirasi untuk update blog .
Dan aku ada .

Aku buka FB .
Dan masuk wad ICU .

Izzah ada gambar Ammar .
Haha .
Mungkin itu masa nak ambil keputusan UPSR .

Hebat nya . Konon.

Problem .

I lost my pencil box .
My loves are in there .

O_O

Junior

Aku .
Risau dengan tahun depan .

Risau kalau aku terbuli junior-junior .
Yelah .
Kau tahu aku .

Haha .

Moga kau orang jaga attitude masing-masing .
Jangan banyakkan kes . Kes yang libatkan aku .

Haha
Nah,kidding .

InsyaALLAH,lama-lama boleh hadapi dengan baik .

Kawan

Masalah aku jadi banyak sebab satu ja

'Kawan'

Hahaha .

Mustahil boleh hidup tanpa kawan .
Mati kering aku kat SAHUT .

Apa aku boleh buat ?



Oh

Iyah .

Kan bagus kalau aku boleh menyamar jadi Izzah sekejap .
Haha

Apa yang aku nak sebenarnya ?

Hoho

Aku

Aku seorang budak kecil .
Budak kecil . Tak besar .

Aku seorang budak yang ceria.
Selalu senyum .
Dan menakutkan .

Aku suka sindir orang . Sampai orang mati .
Matinya sangat tragis.

Aku panas baran .
Dah banyak kali bangunan meletup sebab aku .
Tapi aku buat tak bersalah .
Aku terlepas .

Ramai orang tak suka aku .

Hahaha .

Kau tau kan semua impak di atas tak logik .

Aku cuma bosan dan diusung rasa bersalah .

'You are guilty !'
'Yeah I know that! You don't have to repeat it all the time!'

Yah

Aku memang tiada pembela .
Siapa yang nak bela orang yang salah ?

'Kau bersalah!'
'Ya . Aku tahu.'
'Tiada siapa yang nak bela kau!'
'Ya . Aku tahu.'
'Kau akan menjadi suram,tak boleh senyum dah!'
'Ya . ALLAH itu Adil .'

Senyap .

Aku tidak terlepas .
Terus rela jalani hukuman .

Maaf ?

Nanti berdarah .

Minta maaf
Buat lagi
Minta maaf
Buat lagi
Baik tak usah .

Hoh .
Aku manusia .
Selalu buat silap .Selalu lalai .

Kau pun bunuh aku sekali lagi .

Ulang semua perkara lagi . Malah,lagi kejam daripada biasa .

Apa aku boleh buat ?

Aku takda kuasa .
Boleh ubah diri 100% .

Changes take time .

Aku bukannya baik macam kau .
Aku berdiri seiringan dengan hitam .
Dah lah bongkok,tak tegak .

Kau pula sentiasa megah .
Putih pegang kau .
Tak pernah berenggang .
Tegak sentiasa .

Aku hanya boleh minta maaf .
Bukannya kaya macam yang lain,bagi hadiah .
Kau nak aku buat apa lagi ?
Mungkin aku akan ulang lagi .
Lagi dan lagi .
Tapi,aku manusia .
'Aku manusia' bukannya alasan aku untuk minta maaf dan ulang semula .
Tapi,benar . Kau pun manusia juga . Kau pun buat salah dan sering ulang,bukan ?

Apa aku boleh buat ?

Aku sayang kau sebab aku sayang ALLAH .
Aku memang sayang .
Tapi,kau pun tahu aku jahat sebab aku sayang .
Tapi jahat aku kritikal bukan ?
Kebaikkan kau pun kritikal .

Dunia Dan Games

Aku boleh hidup tanpa games .
Muahahahaha !

Blank

Aisyah .Bila kau nak datang ? Cepat,kita plan sama-sama .

Ha Ha

Aku salah 100%
Iyah,tak mengapa .
Aku nak minta maaf .

Sebab aku umpat kau selama ni .
Aku buat-buat tak bersalah dalam masa aku bersalah .
Aku buat kau lapar hati .
Aku sedang menggali kubur aku sendiri sebenarnya .

Uwahh .

Memang .
Susah nak minta maaf ,secara langsung .Ohohoho!

Kata kat kawan-kawan kau juga,I mean,kawan-kawan kita .
Aku minta maaf sangat tersangat-sangat sebab AKU BANYAK UMPAT KAU ORANG !
Tolong maafkan aku dengan ikhlas .

Hah .
Maafkan saya Nurul Atiqa,Humairah Hakimah,Izza Ummairah,Nur Maisarah,Nurul Arissa,Syahira Izyana.

Maafkan saya .
Maafkan saya .
Tolong
Tolong
Dan tolong .

Wah

Wah .
Blog dia memang awesome .
Subhanallah !

Memang tabik lah !

Kepanasan akibat blog diprivatekan seketika hilang dengan kelopongan mulut .
Bravo .

Bangun Pagi

Setiap masa aku akan fikirkan .
2012 nanti,aku sedorm dengan siapa ?
Nak kawan dengan siapa ?
Rindu Aisyah ke tak nanti ?
Sakit hati ke tak ?
Dapat gelak ke tak ?
Uma mesti dengan Atiqa .
Atiqa mesti dengan watak dia yang hebat itu,apa ? Entah . Tanyalah dia .
Izza mesti macam biasa .
Aku pun .
Yana ?
PMR ?
Kerja sekolah ?
Tukar kelas ?
Duduk dengan siapa ?

Aku fikir perihal SAHUT dan kehidupan yang gelap.
Negatif menguasai diri .
Positif yang membangunkan,tapi . Kalau aku,negatif yang membangunkan .
Membangunkan diri aku dan terus mara dengan lagaknya dan kekejaman yang bertambah .
Itu yang menyejukkan hati aku .

"Atiqa dengan Uma . Dia orang buat macam aku tak wujud . Hah,biarlah .Aku tak perlukan dia orang kalau dia orang tak perlukan aku.Dia orang memang tak pernah jujur.Ya,sabar.Sabar Kamilia."

See ?
Sabar ?
Daripada terus maki .
Hoho .

Apa Aku Boleh Buat ?

Iyah
Biasa . Aku akan gelak untuk menyenangkan hati,lepas baca post kau yang menyengat,diri aku .
Hahahahahaha !

Fucker atau Faker ,bukan untuk kau ,tapi untuk kawan kita yang lagi satu .
Blogger,sarang labah-labah,iyah,memang aku ada fikirkan kau masa aku taip post membunuh ni,tapi bukannya untuk kau 100 % .

Akak?
Kau lah akak aku yang pertama dan terakhir .
Memang post itu untuk kau,special . Siap ada nama kau .

Iyah .
Kau benar , aku patut tukarkan makian dan cacian itu kepada yang lebih baik .
Aku akui . Dan kecewa kerana aku masih lagi teruk .

Dengki .
Kau ada perasaan dengki ? Takda,wah..hebat .
Nahh,tipu . Kau mesti ada . Semua ada sekarang ni.
Aku dengki dan aku tahu tak patut . Tapi,apa boleh buat ?
Seperti kau,kau marah aku dan seboleh-bolehnya kau tentu mahu simpan amarah kau tu,bukan ?
Tapi,apa boleh buat ? Tak mungkin kau akan call aku semata-mata nak marah ? Gila ka? Kau post fasal aku.

Memang .
Aku marah kau kawan atau RAPAT dengan orang lain .
Tapi,apa kau buat bila ak…

So

Aku ada 12 hari lagi sebelum berlepas .
Hem

Aku terfikir
Aku nangis tak nanti ?

Haha .
Kerja sekolah macam hapa banyak .
Biasa . Tak complete lagi .
Teruk,bukan ? Yah,kau pun pemalas .
Tapi,mungkin aku lebih malas,atau kurang malas daripada kau .

Hoh

Terasa , Akak

Nurul Atiqa Binti Rosli
Oh maaf .
I can't stand it anymore .

Entah
Aku rasa kau tak salah
Kau memang confirm lah rasa kau tak bersalah langsung
Tapi .
Kau dan ? buat aku terasa . I mean,dengki .

Tukarlah profile picture kau Atiqa .
Menangis aku tengok .
Oh
Profile picture itu tidak memberi makna kepada kau , bukan ?
Maaf yah !

Biasa Ka ?

Aku akan tidur dengan debaran ini .
Debaran yang nonsense .

Tiada apa yang awesome berlaku pada aku .

Cuma telefon bimbit,mesej dan manusia .

Oh well

:)

Ya Tuan

Iyah .
Aku direct je lah , okay ?
Biarpun blog ni dah tak private lagi .
Aku suka lepas .

Iyah .
Haha
Aku suka Tuan .

Aku suka dia .
Kenapa ?
Sendiri tak tahu kenapa .
Mungkin tiada sebab .

Habis ituh ?

Yah,aku cuma nak maklumkan . Aku suka dia .
Aku takda niat untuk menggatal . Jauh sekali .

Dia buat aku macam kena elektrik .
Dia buat apa ?
Dia cuma online . Adakalanya dia dapat getarkan aku hanya dengan penantian balasannya , yang menyeksakan .

Ah .
Kenapa dengan aku ?
Biasa .
Suka itu lumrah .

Aku tak suka orang yang terlebih popular dan diminati ramai .
Tapi , aku terlajak .
Tak pernah sangka dia akan berubah , dengan mengejut seperti ini .

Hey

Iyah .

Balasan kau menyeksa aku .
Jujur ja wahai Tuan .
Jangan buat aku nyawa-nyawa ikan macam ni .

Fixie

Fenomena yang lawak sekarang .
Naik basikal .
Ya,mari gelak .

Hahahhahahhahahha !

Iyah .
Kita naik fixie .
Biar angin menterbangkan tudung kita , baju kita .
Ya .
Kita naik fixie . Semua tengok .
Bangga . Yah kita bangga .
Yah,kita sudah sampai . Cepat buka FB .
Then kita post status yang lawak macam inih :

"Fixie <3"
"Best woo naek fixie tadi . Luv u guys"

Orang pun baca dan kata "Hoh,cuma fixie "

Bukan aku dengki sebab aku takda basikal awesome itu .
Cuma aku hanya menyatakan suara hati yang automatik keluar bila tengok orang naik fixie,then status fasal fixie kat wall FB diorang . Menunjuk ka?

:D

Huh ?

Argh

Huh ?

Nothing .


What ?!

Greyson Chance

Image
Hiraukan Roey's itu . Inilah pencuri diari aku yang ke-16 .

Kah Kah

Image
Itu gambar kartun yang sedang menangis .
Hah,motif ?

Agak-agaknya .
Muka aku masa nangis macam tu ka ?
Kalau tangisan menyeksa itu disebabkan Ammar ?

Hoho .

Teruk .

Kah Kah

Image
Itu gambar kartun yang sedang menangis .
Hah,motif ?

Agak-agaknya .
Muka aku masa nangis macam tu ka ?
Kalau tangisan menyeksa itu disebabkan Ammar ?

Hoho .

Teruk .

Blogger

I have no right to force you to do that fuqing dumb thing .
Oh wait .
Cuma update blog ja .

Apa guna ada blog kalau tujuan nak ada banyak koleksi sarang labah-labah ?

Aku tanya nih .

Apa gunanya ?


Besar punya .

FAKER

Image
She's a faker .
Faker ?
Ada dua bagi aku .

1-Faker
2-Faker Fucker

Ohoho .

Dia buat aku senyum dengan macam cara .
Tapi lepas 'tsunami palsu' melanda,dia layan aku macam hapa .

Yah , tak heran
Everyone can change .

*Itu bukan aku . Oh,senyuman aku .Ngeh2

Hem

Image
Aku harap Ammar dapat juga IMTIAZ KB .
Amin Ya ALLAH !
Amin !

Tengok aku sekali lagi
Ada gaya macam risaukan suami tak ?
HeyHeyHey .

*Very nice hah ?

Oh

Ammar dapat SAHUT
SAHUT tu sekolah aku .

:)

Tengok aku
Ada gaya macam nak masuk wad ICU tak ?

Huah

Oh Photoscape .
Tolong bagi kerjasama atau kau akan kehilangan jus merah , pasti .

*ahahahahha! kan aku dah kata,aku ada magis

O_O

Image
Sebut je ah , heyhey . Ammar .

Astaghfirullahalazim .

Hai , semua .

Ada kawan yang telah menampar aku
Tapi tak sakit
Aku senyum

Dan dengan bahang tamparan itu , aku akan balas dengan belaian .
InsyaALLAH

Thanks a lot , best friend

I just showed my fuck

Image
Yeah , fucker

Aku harap aku ada satu lagi jari tengah
Tadi untuk tadilah
Satu lagi sempena Chrismast , kita tak sambut , aku membunuh .

Houh ,kenapa aku kejem sangat ?
Sebab kau melebih sangat
Eh,itu hak kau kan ?
Haha
Human will never fell satisfied with Human


*cantik kan ? aku dah gali kubur belakang kau,joke

Kawan

Ada kawan telefon tadi
Ada kawan mesej hari tu,kelmarin dan hari ini
Ada kawan gelak dan mati

Aku jawab , aku bercakap
Aku balas
Aku saksi

Dia berada betul-betul di sebelah aku .
Eh ,
Bukan .
Dia di dalam aku

Habes Bayy

So
Blog aku dah macam re born
Takpun

Cuma jadi hak bacaan awam

Tak boleh la nak maki-maki orang dengan se free free nya lepas ni
Tak boleh nak kasi fire ball kat bitches yang buat aku marak .
Haha
Tak boleh nak kasi perasa pedas kat orang yang bikin sial , terutama budak tu .

Haiya

Ah , aku yang nak blog aku jadi takprivate
Aku pun dah lama tak kasi rentung kat manusia manusia lain .

Hah

Dan kau terjah blog ini
Dan kau baca

Dan

Kau akan post something dalam FB atau maki ka ?

Buatlah,buat .
Aku tak kisah

Katalah banyak mana,makilah banyak mana pun
Biar ramai yang back up kau
Biar banyak orang buru aku
Biar banyak orang nak bunuh aku

Ini blog aku dan aku ada hak sepenuhnya
Macam mulut kau . Kau ada hak nak guna mulut kau tu sepenuhnya .

Fair and square , right ?

Kah Kah

Tengok post title tu macam hapa ja

Aku tak gelak atau tergelak pun
Tapi aku melalak

Hem .
Mana kau hah ?

Sayang Ko

Ahahaha !
Alhamdullilah

Cayalah
Cam nak mampos melalak ..

Hoh

Tolong aku

Macam mana nak UNprivatekan blog ni balik ?
Hadeh

Saja nak bakar orang dengan blog aku ni \
Ohahaha

Hem

Nasib ah

Loading bahpak lambat
Aku ada hati juga nak main game

:(

Owoh !

Wah

Oh
Siapalah aku nak tegur orang 'panas' macam kau
Bukan panas,sampai tahap rentung dah

Maju ah kau

Ha Ha

'Comelnya DP kau'

'Mana hada'

Gambar dia bahpak meletop dalam account dia
Hampir kesemuanya koya dan poyo

Bila orang puji jawab macam hapa
Ucaplah terima kasih

Susah ka ?
Oh,malu ..

Copy Cats Are Shits

Aku taksuka orang tiru ayat aku,stail aku dan A K U
Bukan aku nak perasan
Mungkin dia takda niat nak tiru iya ka ?


'Saye tak tiru pon ayat awk,cume penah dengar je ayt tu,sye gune jela'- PENIRU

Dalam hati aku - 'Bangang!Kau dengar dari mulut dan tulisan aku ah !'


Psstt

Image
See that ?





Hah ?

Gambar pertama - Itu apa yang kebanyakkan perempuan fikir , dan kau tentu tahu bila masanya
Gambar kedua - Iyah,woman/girl is complicated

Apa yang aku mengarut nih ?
Mana hada
Betul ah bayy

Yeah

Yah
Dia online sepupu dia
And I am like 'Oh shit man' right now

Gila
Tu baru orang yang ada pertalian cecair merah dengan dia
Bukan dia lagi

Awesome ah


Hai

Ni yang buat aku kacauKau memang awesome ah ! Buat aku seksa tahap hapa .

Hah

Sekumpulan Vampires datang untuk menghisap darah seorang lelaki

'You know who are we ?'

Ketakutan .

'The Black Eyed Peas !'

Shit punya answer .

KoKah

Aku nampak manusia kejar kucing
Dia nak makan haiwan tu ka?

Kau orang rasa normahl ?
Tentu

" ? "

Cerita jah
Haho

Tip Gila

If someone says 'Go To Hell' or yell that fucking words at you,
Don't kill him/her

'See you there!'

Easy reply

Hua Hua

"He and She are online now,He is  chatting with that bitch for sure ! Arrgh !"
"Hoha!Bitch + Witch!Go to hell!Stay away from him!"

Hapa ?!
Siapa cakap tu ? bukan aku 
Habis tu ?
Mana aku tau .
Cuma taip shit

Kacau

Jiwa kau kacau ka ?
Haha
Dah kau jangan kacau jiwa orang la ..
Senang , bukan ?

Erk

Image
Yeah Sekurang-kurangnya aku tak sebut fuck Dia beruntung ,bukan ?
Hoho

Ulang Balik

Hish
Kau yang kata aku hebohkan semua tu
Iyah ?
Aku tak kisah bukan aku salah 100%


Sekarang ?
Siapa yang bangkitkan balik semua tu ?
Aku juga ?
Iyah la ..
Gila hapa aku sendiri post ke wall aku sendiri
Seteruk-teruk aku,aku masih tahu erti malu

Fuck Yeah

Dah berjangkit dengan kesayangan kau tu ka ?
Bagus
Komenlah macam tu dan buat orang rasa macam celaka ja

Tak Tahu

Iyah
Biarpun kau CAKAP kau tak bela dia
Aku still rasa shit sebab kau BELA dia

:D

Huh !

Kepoh la shit
Kepoh la
Hebohkan satu dunia

Another 'Aggain'

Image
Oh,who am I for you ?
Nothing

Dia akan bakar gambar itu sesaat lepas aku pergi,atau depan aku
Mungkin







I hope NOT

Another Page

Image
Ignore her ?
He is ignoring me,so,he wants to get me?

A girl shows that pic to someone that she loves

'Look!So,you want to get me?'
'Haha!Not really,I want to run from you'

Embarassing

Hah

Even though you're gone
I can feel your heart
It's playing games like a shit in the dark*bukan lirik sebenar,sorry


David Archuleta-Wait

Buang Tebiat Bayy

Aku suka post something kat wall orang
Tapi
Tak suka balas membalas post kat wall
Macam shit je

*Fenomena yang cilaka sekarang

MORE

Image
I am  .. actually

Hoho

Ha ?

Image
Gilas




Justin Bieber lelaki

Fuck it

Hoho

Aggain

Image
Ya kah ?
Hem
Aku sedar aku gila suka
Tapi,bila aku dengar dia suka Izzah Aqilah
Aku sedar aku gila sebab suka

Hoh ?

Aggain

Image
Aisyah
Ni lah kalkulator yang aku cakapkan

Source-Fucked Up Facts ,aggain

Lelaki

Bila dah mimpi,garau
Betul kan ? aku mana arif fasal lelaki,perempuan bayy


'Natang ape suare mung Aneeq'

Haha

Dia dah alami

Kelab Yang Patut Ditubuhkan

Kau orang patut buat satu kelab ah
Kelab hapa ?

KELAB PEMINAT TUAN AMMAR NAUFAL BIN TUAN ZAWI

Gila ah

Justin Bieber

Haish
Biarpun ada orang yang kata suara dia macam celaka sekarang
Sekurang-kurangnya,dia HOT
Suara dia best hapa,banding dengan pengata tu

Bagi aku
Suara dia seksi gila sekarang
Celaka

Hoho

Haha

Macam mana kalau aku kata

Kiss me under the Mistletoe,show me baby that you love me so


Biasa lah kan ?

Life

He was standing in front of a signboard,it is writen 'Casanova's Town'
Then
I didn't know what was happened until now ..

I guess,he already had a house there

Blank , hoho

Aku rasa macam nak pegi serang rumah orang lahHamik kapak,parang,obor api
Best jugak
Kg Guntong destinasi utama Haha
wait,Kg Guntong ke Bukit Guntong ?

NIGHT Hoho

Good night worldSleep well
Aisyah Shafiqah Bt Mahadi Night Sorry Smile Thanks

A Fucking Page On Facebook

Image
Haha
I got this from Fucked Up Facts
Berani buat ? *girlfriend/boyfriend

Ketagih

Gila
Bukan ketagih dadah

Ketagih blog

http://www.facebook.com/f.facts
Fucked Up Facts

Kau like ah
Melayang semua benda kat kau nanti kes gelak kuat , hoho , jangkaan aku la

Buang Tebiat Ah

Kenapa rasa macam nak buat sesuatu menda cam sial ja malam ni ah ?
Haha

Gila aku baca mesej2 FB lama
Nasib baik mesej James Bond tu entah hilang kes apa -sbb block , mungkin


Hem

Hoho



GAMBAR

Bukan masalah negara
Masalah diri
Bukan besar
Libatkan maruah . :)

Kau jangan ah buat kepala ular kau betul ja
Aku tahu ah tu jari aku
Bastard ah kau .

Really I mean

Penskodeng itu shit

Astaghfirullahlazim
Kenapa ?
Aku buat peace cuma dari atas nampak lain Bukannya fuck,fucker Ke kau nak aku hangkat jari tengah depan hidung kau ? Boleh tapi senyap je ah Or else,die
Joke

HA III

Ada tiga versi post malam ni
Hebat
Tak pun

Kuiz ?
Soalan macam kunyah kacang,bukan najis pun

Kenapa aku takda mood?
Ammar? -haho
Letih?-ntah
Ntah-bagus

Haha

buang tebiat

HA II

Ada post versi dua malam ni
Hebat
Tak pun


Aku takda mood
Rasa nak hempok je kepala semua orang

Nak main kuiz ?

HA

Best juga download lagu yang xfull

Hoho

I WAS FUCKED

Haha
Not really

Fucked Up Facts
Like that page and you will get 'fuck you' because of your BIG laugh
:)

FACE BOOK

Wall ke wall sehingga hancur yah

Tiada kontraktor baik hati nak bina semula

HaHa

YOU ARE DOING GREAT SHIT

Jari lain mana ?Lari ?
Hey Kau dah tak ada menda lain ke nak komen ? Asyik2 question mark Ingat lelaki boleh attract lah ? maybe Muak aku bace ! 
Ingat hebat lah ? So shit

COPYING IS NOT A CRIME,I guess

elak kan buat perangai mcm ayat kt bwah nie . haha :D

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew'

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam bodo kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying!

6. Kau pakai baju nampak lurah kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark…

KREDIT

Nak kredit 10 hinggit ..
Aku nak terbang ni .. Kapak aku ada dalam stor awan  Cepat

SICK

Tak ada orang boleh jawab kuiz aku tadi
Susah ke ?
HasHas .. (gelak era baru)

Bak kata Aisyah Shafiqah ,

quiz ape ke bende..



A QUIZ

Siapa yang boleh jawab,dia memang kattang ! Haha

He is playing games or is enjoying a fucking chat ?

HUAHO

Nampak title post macam saiko jah
Nevermind
Ammar online
Izzah online

I bet he would die than no 'Hi' for her ,again ..
Haha

Kau tegur dia kan ?
Halah,dia bukan suami rasmi kau

HAMBOI

Kau pernah buat satu ikatan ka dengan ?
Takkan kes kau cakap kosong ja dengan dia,selama berjam2,duduk bertentangan,seperti pasangan couple,dia dah jadi engkau punya ?

Manalah tahu kan
Kau kan cantis  gila nak nazak
Tentu dia terpikat ?
Dah la baik
Kah Kah

LIKE I AM DYING

Lagu tu ada yang delete
Soalan bertubi-tubi yg tak berapa nak penting bagi aku
Ammar

Hadoi
Malam ni memang mencabar

KAWON

ReunionYa Aku perlu kau punya kekecohan untuk menda super tu .. Tolong aku minta ..

HO HA

Kau bukan suami aku
Ya Ya
Aku tahu la bayy
Tapi 2 benda ni berasap gila dengan semua tu
Bukan aku yang berasap

W E I R D

Orang yang bijak pandai memang kritikal dalam mengeja lah aku rasa sekarang ni,dalam FB and laman lain2 lah,maybe
Kenapa ?
Ounx  Hom Buad DLL
Ada yang tak rumit mana,ada yang rumit sampai nak mati Konon hebat lah kan guna bahasa rempit macam tu Tahniah

AN ANONYMOUS

Aku kata blogging Ini aktiviti bukannya satu game bayy Aku kata blogging lagi Kau kata jahat  Hapekebenda nya ? Dah kau tanya,aku jawab la

Susah Eh ?

Jujur ke Exam lebih susah eh ?

Hey

Kau online
Main game ? Biasa kan ?
Kau tak tegur aku . Okay lah kan
Kalau Izzah online , ?
I bet you would die than no 'Hi' for her ..


Haha,sorry bayy



KE RUSH

You got me hypnotized
So mesmerized
And I just got to know

Bla Bla Bla

Ada satu laman web bernama google dan kau boleh cari lirik selebihnya
Motif aku post benda ni ?
Aku suka lagu ni
Hoha,tu jahh
Beri banyak makna bayy,kat aku lo

HOI MOROWn

Heyseh

Facebook buat aku jadi hapekebenda lah
Kenapa dengan kau ha?
Bajet bagus la sebab ramai users ?
Perigilo !

MisaY

Cursor aku biasa sahaja .
Tapi aku boleh jadikan luar biasa . you know me well arent you


Mustache saja
Tapi aku enjoy
Kau kisah hapa bayy ?

BestFriend