Posts

Showing posts from January, 2012

That Awkward Moment

That awkward moment is when you're 9gagging,your mom is nagging .

Im 9gagger .
Setia . Sampai lupa .

Hem

If I could write another ending .
If I could .

This wouldn't even our song .
I'd find a way where we could never ever be apart .
Right from the start .

Stop . I guess you don't want to .

:(

Greyson Chance- Home is in your eyes

Awesome

Terguling aku . Adik aku cuma suka lihat seorang pelajar memasukkan dua batang pensil ke dalam nostrilsnya .
Kelasnya sedang membuat latihan kecemasan .

Pelik . Dan hebat . Dia hidup dengan tenang .

Fa La La

Bye . Aku dah nak blah . Eh . Tak ah . Setahun lagi .
Aku ada penyakit . Takserius mana pun . Orang buat itu aku hapuskan . Aku buat jangan ada siapa halang . Takserius ah . Tapi kawan baik aku kata aku gila . Aku . Kejam ! Muawhaha .
Dia ingat dia baik sangat ? Okay dia baik gila . Dia ada ramai kawan . Dia geng hot gitu . Kesian dia . Aku admire dia . Dulu . 
Bak kata Athira Syafika , Im not hot But Im cool .
Problem ?

Sebelum esok

Kepala aku dah nak pecah . Call Ammar suruh balik cepat . Gurau gurau .

Bajet gagah . Esok kau rebah ah .
Eh . Esok Sabtu . Baru perasan .

Eh kejap .Sabtu ada apa ? Oh . Cerita tu . Yah . Cerita yang best tu .

._.

:)

That awkward moment is when you realize that tomorrow is Saturday , and you hit your head and continue with your blog and facebook and twitter and blablablah .

Heyhey . Saja la la .

Wah

Mereka semua hebat .
Dari TKC,SSP,Alam Shah . Dll .

Aku cuma dari SAHUT . Oh maaf . SAHUT baru hidup ah . Jangan jadi hot cepat terlampau .

Aku rasa kecil kat group tu . Oh yeah . Mereka semua kelass kelass . Cakap KL gitu . Aku taksindir . Aku kagum tengok dia orang . Ye ah . Unite dengan form one . Biarpun dari pelusuk mana . Unite juga . Mereka taksombong . Dengan sekolah lain pakat hai . Bye aku taktau . Ohyah ,mereka aku kenal kat Facebook . Luar entah .

Ah . Mereka baik baik belaka .

What ?

Baiklah .

Aku . Pengawas untuk tahun ini .
Baju baru beli dan dalam proses untuk siap .
Asalnya cikgu nak bagi kain . Tapi haleh haleh sendiri kena beli .
Aku on . Mak bapak aku . Entah ah . On pada mula . Then merungut .

Mereka kata menyusahkan . Dan mereka mahu aku berjaya . Dan aktif .
Oh yah .
PP takmembantu ?

Life

'Eiu . Gayish . Gila '
'Dia tu bajet macam nak mampus . Better die ah .'

Okay aku pernah mengumpat . Kau pun . Dan Ben Ashaari kata dalam blog dia , anggap ah yang negatif itu positif .

Kutuk ah dia macam macam . Nanti dia berubah dan menjadi lebih hebat daripada kita ?

Aku takadmit aku ni baik sangat . Lantak ah .

Ini Benar

Aku pernah buat percubaan membunuh . Olok olok .
Aku pernah buat yang olok olok . Takterlalu gila dan rakus untuk membunuh .
Cuma mengacu sebilah pisau ke arah adik aku . Acah aja . Halahala . :)

Mengacu sebarang benda yang tajam ke arah seseorang adalah satu dosa .
Kau acu mechanical pencil kesayangan kau pun takleh .

._.

Keperitan

Bye .

Aku dah nak blah esok .
Ah aku pergi esok bukan saat ni .
Kita enjoy dulu . Kemudian kita kelam kabut ah .

Cis . Rugi ah .

Kehidupan

Tomorrow is Saturday .
Saturday is for Sains Hulu Terengganu . Sains Hulu Terengganu is for study . Study is for success .
Right . And Im posting this thing . And the kitchen is flying towards my side . My mom just watches it . Awesome .
Blablablah .

Unknown Is Anonymous

Okay .

Kau dah lain .
Kau mula guna 'hihi' dan . Kau bukan kau langsung .
Aku sedang pura pura baik ambil berat tentang kawan baik aku kononnya .
Oh well . Aku bajet . Lantak ah .

Just forget that what kind of human being and live your life normally .
Ceh aku cakap macam aku dah taktau sahpa Ammar .

Hemm

My like covers the love .
Suka dan cinta lain . Orang kata .
Suka aku lindung ? aku . Sebab ? menggelikan .
Dan . Rasa nak bakar post ni . Tapi aku tetap post .

Artis

Dia dulu artis terkenal .
Dia kegilaan ramai .
Sekarang mungkin macam itu juga .
Wah,dia gembira . Aku rasa .

Aku menangis dalam hujan . Aku berlari mengejar kereta Viva hitam itu .
Tapi aku taksempat capai bonet dia . Aku rebah dan terus berteriak .
Dia takperasan .
Sedih hati gua .

Aku nak dia jawab dia tunggu Mia apabila mana mana manusia tanya dia apa yang dia sedang buat .
Aku nak dia tunggu aku sampai tinggal kerangka .  takperlu .


Ah . Takguna .

Inbox Mengancam

Baiklah .
Aku chat dengan kau . Dan aku senyum dan jerit . Rasa macam dunia ni aku punya .
Hebat ah kau .
Dan . Itu dulu .

Sekarang . Okay,baru baru ini . Baru lagi .
Aku chat dengan kau . Dan aku senyum dan jerit . Rasa macam sakit bertambah parah .
Aku muntah kecewa . Dan aku telan balik . Kecewa,kecewa dan kecewa dan lagi .
Memang kau hebat gila ah . Takpun .

Dan aku takpernah delete semua benda yang menikam aku . Yang cederakan aku dan takpernah nak bayar yuran hospital aku .
Dan tadi aku baca balik .
Senyum dan rasa macam nak serang Imtiaz KT .

Siapa aku ?

Ha Ha

Okay .

Kawan aku termelalak kat rumah .
Terkejut dengan perubahan blog aku . Okay . Maaf Aisyah .

Dan itu bukan topiknya .

Topiknya,tiada .

Dia tiada,lagi .
Dia takbalik lagi .

Dan aku akan tiada .

Hem

Hai

How's my blog's new look ?
All is well white .
It was black . Okay not scary enough .
It is white . No scary .

c:

Hai again .

That's Not Me

I don't know why .

Okay .
I have friends . No many . And I'm happy .
I have bestfriends . Based on .. some categories .

I have A sister . Just A sister .

She's not my real sister . I don't have any,real sisters .

Okay she was my bestfriend in 2007,2008 and there's someone had replaced her in 2009 until this moment .
We're fine . She's alive now and barely leave me .
No . She's not leaving . She stays . And .

You lie if you don't have that kind of feeling when you see your bestfriend is laughing loudly and the whole world can hear it with someone else .

And then you will be thinking many things . Okay ,either they are positive or negative .
And some of them will pretend to be like an angel  and smile everyday besides you and say

'I always love you and you will always,forever be my bestie . Until death seperates us . What you said just now isn't true and Im okay .'

And then you are fucked  with a smile .

End .


Attention,no one is tagged . N…

Hem

'Ah . Dia ni gila . Gatal .'

Itu bukan dialog yang sebenar . Perhatian .

Aku rasa memang aku macam tu .
Ah,kau takpuas hati ? Aku kisah .
Kisah sebab kau aku suka . Kisah sebab kau aku masih lagi tabik .
Tabik sebab sifat kau yang aku anggap masih ada . Tabik sebab imej kau yang aku tutup mata melihatkan perubahannya .
Kau berubah . Aku berkaca mata gelap . Yang tersangat gelap .

Kau bagi aku harapan tinggi dan kau bunuh aku . Dan kau bagi lagi dan aku tersentap,berulang kali .
Mana aku takkejar kau ? Mana aku takmeroyan ?

Ruginya . Ruginya .
Iyah,amat rugi . Kau buat aku nyawa nyawa ikan . Tapi kau takbuat pun .

Hai Kau

Terus tekan butang pangkah bila tengok blog hitam . Legam .
Okay okay . kenapa aku asyik guna okay okay ? :| 
I mean,all black .
But,not all black .
But,majority,black .
c:

Nak baca post pun takda selera .
Okay . Blog kau ikut kau ah . Tapi kau taknak visitor ? Ah,aku tau kau nak .
Sahpe kau aku taktau .
Sebab blog gelap . Tapi cantik .

Fa La La

Dan aku tahu yang aku ada banyak ... apa tu ?
Ah . Apa tu ? Argh !
Oh .
Kerja rumah .
Nampak tak ? Heheheh . Okay okay .

Tapi aku tak  membazirkan masa lagi di blog yang hebat ini .
Dan tengok Spongebob . :)

Dan kerja rumah itu taksiap .
Taksiap . Dan . InsyaALLAH,akan siap .
Boleh percaya diri sendiri .

Dan Spongebob ada siri baru tau .

Berubah . ?

Kawan aku banyak yang berubah .
Baik kepada jahat .
Jahat kepada kejam .
Kejam kepada keji .

Okay okay . Heheheh .

Taksemuanya jahat . Dan aku takadmit aku baik . Takadmit takadmit .

But my friends have changed . And Im very happy . Like a dead girl .

Hari Ini Menyedihkan

Baiklah .

Bukan sedih sangat pun . Saja . Merumitkan dan mengolok olokkan .
Merapu ? Heyhey . Lantak ah .

Okay I like him and I love him and I want him .
And I don't know and don't even know his heart and his mind and his lung and his whatever .
And . I'm a negative thinker . Okay not always . InsyaALLAH .
And suffers are mine . :) .

And you like him and love him and want him .
And blablablahh .
And then you suffer .

End .

Taktau Ah

I dont know who are you .
Who are you actually ?  Cits,throw those masks and show off your beautiful face you .... 
Oh dont want to ?  Fine ! 
I have died for a thousand times in your life . It sucks man . Really . Really .
Ah .   ._.

Sahaja

Westlife .
Heyhey .

Why do I love you ?
Don't even want to

Blablablah .

Why Do I love you- Westlife

Pilu Hah ?

Kau pun dah balik . Ke medan tempur,olok olok . Ah,betul ah .
Aisyah pun dah balik . Along pun .

Biarpun aku gelar dia abang yang kejam . Aku tetap rindu dia separuh hidup .
Awesome . Yeah .

Kerja rumah still berlahmbak . Aku kisah .
Ah,ketua kelas baru aku pun kata dia taksentuh .
Okay . Let it be .

:(

Aku Parah

Dia . Mungkin sudah pergi . Berjuang . Bertempur .
Aku takpergi lagi . Oh yeah .

Kau ingat tak lagi post aku fasal mesej dalam draft itu?  Okay .Ini dia post itu

Mesej itu telah dihantar .
Bukan aku punya kerja .
Bukan aku punya kerja .

Dan dia tak balas . Mungkin sudah tidak mahu lagi untuk menahu .
Gua sedih ah .

Aku Parah

Dia . Mungkin dah pergi . Berjuang . Bertempur .
Hem .
Aku takpergi lagi . Oh yeah .

Kau ingat post aku tentang mesej dalam draft itu ? Okay .Ini dia post itu

Okay mesej itu telah dihantar .
Bukan aku punya kerja .

Dan dia tak balas . Mungkin dah takhambek kisah .
Ini yang gua sedih ni . -menangis dan melalak-

?

Oh yeah man .
Dia tak perangkap aku tapi aku terperangkap .
Takpelik . Langsung .
Tapi yang peliknya homework banyak .
Heyhey

Tonight

Aku suka math .
Banyak cabaran .
Ramai kata cube roots senang . Memang senang . Mereka seniors,yang berkata .
Cube roots memang satu tajuk yang mudah dan membunuh . Tahu formula,banyak latihan .
Power ah kau .

Hem .
Okay . Okay .
Kerija sekolah . Ya Ya .

Hah

Letih bang .

Thanks to Aisyah .

Bagi gua kredit satu ringgit . Masih takut nak hantar mesej kat kau actually .
:)

Kau ah start hantar dulu .
Eh .
Hampeh mungkin .

Hantar Tapi Tak

Ada satu mesej ini .
Bukan dalam sent . Bukan dalam outbox .
Tapi dalam draft .
Sepatutnya hantar kat kau .
Tapi takut henset kau jahanam kena hempas .
Nanti aku kena ganti . Then maki .

Best tapi seksa .

Aku nak hantar . Nak ganggu keamanan kau .
Tapi . Gitu ah . Duit susah nak cari . Lebih lebih lagi untuk satu henset touchscreen macam kau punya .

Oloh .

Ter Kejut

'Hye'

Kau salah tegur orang ka ?

Mainan .

Aku mimpi aku vacuum lantai . Hebat ah .

Hargai Ah

Aku sudah ucap .Heyhey .  Puos . Puos .
Dia sudah nyatakan penghargaan . Hati dia aku tak tahu ah . Sudah . Sudah .
Buat apa aku nak berlari lagi ? Dia bukannya radio aku . Aku bukannya stereo dia .
Gilas .

Untouchable

In the middle of the night . When Im in this silly dream .
It's like a million little stars,form this awesome thing .

'Cits . Just forget him and get a real life for a life .'

Come on . Come on .
You said that we will be together .

:?

Laugh .

When you love someone ..
Whatever she does . You will raise both of your thumbs up and say 'Nice' loudly .
You will smile and you will be a brainless human in this world when she is with you or whatever .
She's the queen in your empty and sorrow life . She's the rainbow in your rainy day .

But . You will stay the same . If your love to her , stay . No move .

She's a bitch . You will realize it when you love someone else .
She's a serial fucker . You will know how dumb were you once . When the other bitch stole your heart .

Whattahey ?

:)

Oh Ahgk

-Dead-

The end .
Haha .

Ceh konon ah kau . Kau kata ah yang kau suka orang lain . Suka orang lain lebih . Blablablah .
Then kau parah juga . Takmacam dulu . Lebih . Sangat .

Kau takfaham dan taktahu diri kau .

Hey .
Aku guna laptop yang telah dibaiki .
Awesome . Alhamdullilah .

Ahaha

Aku post menda ni kira aku dah balik .
Takyah kira ah . Dah memang .

So . Sekolah aku makin banyak lalat dan manusia . Beratur panjang gila sampai nazak .
Form one sekarang maju . Takhebat sangat .

Baru masuk dah jadi suami isteri . Takhebat . Takhebat .

Ramai yang kachak . Bukan . Semua . Takda hodoh .
Semua cantis . Takda hodoh . Yah memang . Tiada yang hodoh .

Aku baru tahu fasal sekolah aku . Bukan . Aku hanya tahu .

:)