Posts

Showing posts from March, 2012

Aaaaaa

Awesome

Khadyjah Fhatyah ialah seorang kakak form 5 kawan kepada Kak Aisyah Khaleeda yang sama sama cute berkawan baik dengan kakak Nor Ainaa atau Anna yang cantik lagi cute lagi baik aaaaaaa .

Kak Tyah .. jum...pa .. MIYYO AZMAN !
Okay saya takgila Miyyo tapi I was like " Uh ohh auwww what whawww what ?!!!
Miyyo tu banyak peminat blablabla .....

Hah apa apa pun Kak Acha Kak Anna dan Kak Tyah memang awesome
Kak Aisyah Khaleeda sekolah kat SAHUT wawawaw
Aku boleh tengok muka cute dia hahahahahaw

Ok I adore her

Hostelians

Aku gelak ha baca posts budak hostels
best ke duduk hostel ? entahlah . le me takpernah rasa
Oooouuee penipuan

syukur boleh masuk SBP Alhamdulillah
masa kami dapat tau aku dapat SAHUT
dia ada tulis Tajin . Aku fikir kat London tapi London takda SBP  .____. ?
Aku tengok papa . I have never seen this smile before ? - aku cakap dalam hatii




Posts yang buat aku gelak daraah
- tolong bagi akue cuti sebulan lageeeey
- oh esok balik penjara
- oh esok balik neraka

psstt I wonder ... dia orang duduk kat neraka ke ?

and aku yang balik hari ni pun takpost dalam facebook
balik hari ni pun takpost dalam facebook 
dalam facebook

Le me packing

Image
Aku manusia yang makan seluar slack  .______________.  Hulk angkat nanti  Gambar last ni ada ke mengena  It makes sense  *le reunion at Shah Bandar ; time 1.00 am

Made My Day

Pergi sarapan kat Killiney 6661 *it's something act
Dari dulu aku risauu baca nama dia
Like .. kill I ney - bunuh hari ini

Oh jangan ambil serius
itu cuma nama .. restoran ... yang ... menyeramkan
hehe ok ok surrender

Hari ni aku dah nak balik SAHUT
1912721361211 kali dah aku ulang benda sama
well mana tau ada kepala yang terhantuk atau terhempas kat lantai ke paku ke pisau ke parang ke
Who knows ?

Awesome

Just another one

Kalau kau orang lesbian memang paling sweet ah eh serius aku cakap hehehehe

Tapi kalau .
Buka mata besar besar le me typed KALAU

Tak Bermaksud

Tak nak taip macam ni eh tapi terpaksa

" waih sayang eee tolong ah jangan whedgwyedbhugyasqbbsqash , waegbqwygedkqwbhdewmedb , faham ? tak ? oooh terasa maaf . lain kali jangan ah u3ygrdshbewrbygr3ygry3gr gvdswgdvbbhewd . baik ? "

Dad this keyboard is bad
Send it to the .. eerk ... somewhere else and but the new one

To le girls , if you do that again
Answer my dad
this is a blackmail

This is life man

I have friendsI have bestfriends  And I love them Don't give any single faq to them  Just love and lovessssss Le me not lesbo
I talk bad about a girl with my friends and they just "Yeah man blablabla" And then we look at her  dammmblabllalaololasdbwjsgdewhsbdwqhs
Tomorrow  They will talk bad about me with her 
What ? They hurt me ? Well of course this is life

I crieeeed

The legit is I smiled

Takmenangis cuma terharu
Aku ada ah berdebat dengan seorang kawan baik aku ni fasal meniup air

"Ayah aku kata takbaik tiup air"
"Dah panas .. "
"Takbaik blablablablas ..."
"Blablablablas"

Then I have shared something good


1. (walaupun dah lama and ramai orang tahu but tak salah kalau ulang kan ? :D )
Nabi Muhammad SAW melarang para sahabatnya meniup air panas yg akan diminum.. Hendak Tahu Kenapa Baginda melarang?..

Baginda tidak menerangkan kenapa tapi beliau melarang keras hal tersebut,
ternyata....dalam penelitian Sains, air panas (H2O) yang bertemu karbondioksida (CO2) yg dihembuskan oleh mulut (manusia mengeluarkan CO2)

Maka akan menghasilkan persenyawaan H2CO3,asam karbonat. Dan jika asam karbonat ini masuk kedalam tubuh manusia, maka bisa mengakibatkan penyakit jantung.
-Subhanallah, itulah rahsianya .

And that's it .
Le Useful blog

Follow ah diaaaa

So

Aku dah hentuk kepala kat bucu meja
Itu ironi yang legit
Kisah sebenar .. gue dah maue balik esoke
It's kinda weird . Kenapa aku taip macam orang yang belajar ABC tapi lupa bila dah jadi puteri ?
Lantak ah aku dah nak balik . esok esokesok


eh tak usah nak bajet ah kau orang boleh balik hari Sabtu
beza sehari jaaaaaaaaaaaa

Sehari bagi budak asrama - 100000 tahun

True story haa

Why

When I was young I asked my dad "why nyamuks always bite me ? Is my blood sweet enough ?"My dad answered "Allah made it"
And I smiled and stopped our chat on that night 
Now I want to ask the same question but I have got the answer 

Fix Me

Image
aaaaaa
kenapa aku asyik taip huruf a yang banyak ?

tadi baru dia online
sob sob sob

eh apa ni ayat aku takmachoeu macam perempuan yang suka buat duck face lvl infinite

Kau online dan aku pun macam "eh eh dia online" what kinda bitch ? but it's okay just for you
agak kecewa sebab kau taktegur pun aku
aku tetap gagah online sambil menangis
ah dammit
laptop aku
kemudian kau offline
popopipipopopopopokerface
This meme's name is oh god why

Ridículo

Alhamdulillah Allah selamatkan kami

My brother rode our dad's Yamaha like a what Whilst le me at the back barely dead just now and me made some ridiculous face expressions and some people were like "what's wrong with the princess?"
It was just for a Keropok Lekor signboard . one does simply not taking pictures with the signboard . at the roadshore

Hai ?

Aaaaa
Aku nak balik
Kata kat semua " Damn shits I love you guys although all of you are the fuckers "

.___________.

Hahahaaaaa memang lawak

Attention this isnt funny
Apa ni nonsense ?

Okay bye

Le me

Kunyah Skittles
*auw masam*
Tengok posts nonsense legit berguna menginsafkan facebookers'
Tengok gambars koya poyo candid etc

kunyah Skittles
*auw besttt*
gosok tengah tengah dada

cuma sabar halang aku kata whegbwdsh kat semuaaa
eh aku tak sempurnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Smiiiiii le

Rasa nak hempuk kau dengan piano besar
Ahhhh puas

Kau lempar najis aku lempar balik
Eee apa ni satu ironi yang menjijikkan
tapi boleh ah kau korek untuk yang tersirat

well done hwsdbwhs

Never Realize

Takpernah sedar tapi tahu dunia ni dah majuuu
majuu
tapi benang baju mundur
eh apa ni tak senonoh

When I was in primary school
I didnt know how to er .. what ? sisih lengan pelbagai blablablas
Lipat tudung ala ala muslimah muncung boleh membunuh takut nak didekati orang aaa ?
but
the juniors did both  ! AAAA ! they did ! did diddid


I admit it *lift up my hands in the air say yeyeyehhhh*
I am quite dissapointed because I cant wear shawl like the others and follow the flow of the fashion nowadays
and
they look beautiful and so gorgeous

I was amazed when I saw those girls in their iridescent shawls a few days ago arghfufuufufuufuuf
takperlu kagum
my little white heart always says "wear anything that can keep you safe from the burning fire of Neraka"
nerves send it to brain
my body moves like a jagger


Weird O

.........

Bye world when it is Friday 
bye family bye facebook bye blog bye musics bye friends bye radio bye radio radio .....
Promise me when you have children tell them about me tell them how the crowd went wild what ? o___________________________o

Memerer

*rainbow puke*

aaaa
it isnt *blood puke*

muntah pelangi is awesome
why ?
takmenyakitkan . KOT

Well now I know that rainbow suits my blog .
now and know make my brain convoluted 
er but .. not ... really ... really

Ilusi

Jumaat ni kau lepas ah
Main puas puas
Oh bukan main online

Aku ganggu mu dalam facebook nokia touchscreen mahal eh tak selalu
apa hal dengan aku ? entah cuma terkejar kejar kejar kan seorang manusia then layuuu auwwww

dafak ?

ok hehehe aku cuma anggap eh tak sangka buruk kalau kau tuduh aku tumbuk hidung kau sampai renyuk takda doktor pakar nak bedah hahaw

eh apa ni
please my mom didnt teach me to be a terrorist when I was young
but I learned it from Counter Strike

._____________.
he yeh

The awkward moment is

When your teacher says highlight the important things and you're about to sink your book in a container full of your highlight colour's liquid

well everything is important for the best students
aaaaa ?

*true story*

-fucked up facts gave me this idea and I made it longer and this is it

Piuu

Lagu Greyson Chance darl ee dalam blog ni laju
Yang sebenar memang gue kata of course selow ah

Bila dengar lagu ni dalam nokia , rasa macam

"eh aku makan cikedis banyak sangat ke ?"

And thats why I quit
well not really hahahahhahahaw

Kame Kame Haa

What you feel when your kakies are kebas

"Watch out !"

I looked at my back
Kebas wanted to kill me
and it did

pengajaran jangan main laptop sampai orang ingat kita mati kerass sssssss

Life

Copycats or what people calls it harder copypigs
oh not me -innocentface-

Oh wak ilek ah
malam ni aku lahirkan ayat atau satu statement ni esok pagi bangun tengok kau pula me re-born kan menda tu
hey well this is normal , for the abnormal one

Jatuh ?

Image
No man
But terjatuh

Am I false for false for falling for you dude ?

Am I false for false for falling for you dude ?
Am I ?

well this is my face right now aahwell not really falallalallah



MADAFAKA*cross it man cross it*

It is suppose to be something that's not it
I should change the title but yeah well who cares ?
Someone says I do ? well me no cares 

Perkara yang aku benci sejak azali lagi berlakuh sekalih lageeeeh
eh apa ni eja lah baik baik

I hate it when someone loves it 


What are you thinking dude ?
well sorry 9gag isn't mine
loueve yuoe

Na Na Na

Well the new one is .stop talking bad about it or I will punch your nose 


I wont be around here when it is Friday . What ?
oh takaci orang lain balik hari Sabtu rasa nak ponteng menyorok dalam selimut aaaa


What I feel now is

" Can I go ?"

No answer yeah well of course I talk to myself . ?

" No you can't "
" Ouu yeh I want it so I want it "

I will drive my car zooooooooooooommmmmm to his house although I am 14
My body will shake 

"It is cold here . ehehemmmmm "

Look around .

Oh wait What am I thinking about ?

Aku cuma fikir nak pergi rumah seseorang kemudian buat kecoh luah perasaan

._____.

Heh

Pergi rumah kawon
had some funs
walked about 100 km while laughing like crazy nerdies+gangstas
'uuuw no one sees us'
reached Atiqa's home
prayed

abah Aisyah jemputed pulang
we pulanged
no stopped at a majlis kahwin
'uuuw those pengantins are gorjes'
and then pergi SKWT SKCH SMKWT SK Jerung 
'aaaaaa it is SK Jerung where a viva hitam always shows itself hereee aaaaaa'
barely died


now Im here fun man fun dude fun guy

What ?

School break !
oh yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
jerit ah ramai ramai
kerja sekolah berlahmbak macam nak suruh budak nazak buat sambil makan angin 
auowwh

when I wake up
I first think of my homeworks
then I will take my bath then breakfast
dont know what to do *really a lie so I take the laptop and sneak out some profiles 9gagging
dont know what to do again so I will dance around the house without ignoring the forever alone homeworks
and cry cry cry until my eyes turn red and because of Tuan Ammar Naufal B Tuan Zawi and waste my time

Life does nothing good if we do nothing good

Eh I did good things and I am doing one and I will do ......



Don't You Remember

I ran away from my house . It was raining . The tar was slippery . I wore no slippers .Then I fell on to the green grasses . Looked at the dark sky . I stood up and ran again . Pretended to be tough . 
And I saw the black fakieng car . Leaving the town . There's no wave from you . There's no goodbye from you . If I died because of the slippery tar grasses blablablas,how are you now ?

Again ?

Kan aku dah kata .

'buat apa ada blog kalau takda post aaaa ?'

eh ada posts . banyak pulae tue . cuma takda yang baru punya .
maaf darling eee aku tak kisah cuma bosan masuk wad icu lepas tu kena halau .
Aku takda duit nak bayar kos hospital yang mahal tu .

O-O

Aku boleh beza mana yang ikhlas , mana yang tak .
Cuma aku takmau . Sebab nanti tercetus ah perbalahan kecil kecilan lepas tu dibesarkan . Kamonah . Kamonah . Tapi aku takboleh paksa kau jadi matang . 
Orang kata aku kecil . Pendek . Kitot . blablablablah . Eh aku tinggi apa . Dan orang kata aku takmatang . Memang . Aku angkat tangan ni . Halu . ? Bila aku jadi matang,kau kata aku dewasa terlampau . Lepas tu kritik 'eh blablablablabla' Wattahay ?
Tapi aku tak kisah . Fa lala . Sebab nanti aku jadi gila kalau aku kisah .  Sebab kau jenis yang takhambek kisah .
Ok. Post ini agak sumbat .
Kawans aku . Kerap berubah .
Kerap membuat muka kerap pakai topeng kerap wajbdhwsjfnbdshfb kerap shedbwhsdb
Aaaa aku sedang mengkritik . aaaaaaaaaaaaaaaa
Eh tak kritik . describing tu . lalalla .
??

Cuma nak kata "aku ikhlas kawan dengan kawan dan tinggal kawan yang tinggal tapi kawan aku aku takpasti tapi dia orang senyum sokmo tapi bila sampai satu masa tu dia orang ada buat muka dan aku macam eh eh d…

Ohhhhh

Oh yeah .

Sekali lagi aku terkubur . Menunggu masa untuk ditarik keluar semula .
Yang menarik pun buat buat muka .
Satu perkara yang teramatlah merugikan .

Aku bakar semua diari . Tersenyum puas . Tapi itu taklama . Taklama .
Malam tu aku berteriak lagi . Makin lama makin sakit .
Ada satu organ badan aku ni tercedera . Parah .
Darah memancut . Oh inilah karma . sorry kawan sorry

Karmas punch me back . Nice

Aku jahit semula bahagian yang terkoyak . Rabak .
Harap boleh bertahan .
Dengan menjadi seorang yang sombong,jahitan itu kukuh . takpatut
Tapi aku berubah setiap saat .
Bila dia datang,semuanya kembali hancur .

Bila tekad aku datang,organ itu akan dibaik pulih semula .
Kemudian perkara sama berulang .

?

*Waving*

Hey again . Invisible alien  .

I lived a sorrow life there . Yesterday . And the other yesterdays .
Drama makes myself fade away . Who am I ?
My eyes were red but I was pulled by them . Hardly man .
I wasn't homesick but then I was . I missed my family and it was a very suckest thing .
After all of this time,I had tried to hide it . But then,it bursted . Couldn't help it .
Man I cried .
I had no friends . No one stayed . They were beside me and then they went away so easy .
But I didn't care . They weren't they always .

"Allah is here with me" That's why I could breathe there .

:)