Posts

Showing posts from May, 2012

Uuuuu

Image
So the door is locked and her parents eat the key
She's bored
Switch on the tv
Then her parents join her
And it is DIVA channel
And a white drama
She's sweating

And on that time she's praying
And wallah
There's no sex scene

The next day :

"Introduce me! Please"

And she's like

Of course her parents will kill him

Wait ,
What am I doing ?

Ok aku post menda yang tak ada kaitan hahaha

Blue

Image
Dia melihat ke luar tingkap
Tiba tiba tingkap itu pecah dan serpihan kaca masuk ke dalam matanya
Air mata pun jatuh
Hatinya berkecai
Dan darah menitis
Setitik,setitik,setitik
Sudah tiada lagi yang mahu menghirup darah segar

Bila tersedar
Keadaan masih sama
Cuma darah sudah kering

A day to remember

I was very kind and friendly I greeted everyone in this planet Until one day  I was 12 years old  My cousins kinda hate me 
Feel sad but . Yeah well
"Ya ALLAH . Bukan aku yang mahu putuskan ataupun jarakkan hubungan silaturrahim kami. HambaMu ini agak malu Ya ALLAH . Ampunilah aku"

Someone

Image
Mungkin aku takpernah kenal dia Takpernah tengok apa yang ada kat muka comel dia Takpernah sentuh jiwa dalaman dia Macam apa yang aku buat dekat kawan kawan aku yang lain 
Tapi apa yang aku tahu tentang dia Dia lah Nur Aisyah Shahira Bt Mohd Zamri  Yang pandai memberi sindiran yang kejam tapi lembut Yang sangat baik  Yang rindu aku tapi ego tinggi 

Le Aisyah

Image
Maaf
Gambar itu tak baik kualitinya
Tapi cukup untuk terangkan kualiti tali persahabatan kami
Yang belah kiri itu Aisyah,yang belah kanan itu aku

Ok tapi le us pergi merantau
Cahaya matahari membaham kulit aku
Tapi wa tilak kisah woh
Selagi Aisyah dapat gendong aku kat belakang dia

Dan kami terus berjalan dan jalan dan jalan
Gelak ketawa terbahak bahak guling jatuh bangun main tolak tolak gelak
Alah kami macam belangkas lah
Alah belangkas yang tak pernah berpisah dengan belangkas yang lain
Alah

Kemudian kami berseronok
Beli air gelak tolak tolak jumpa orang lari kacau budak usha awek cun meletup kebabom jumpa kawan lama
Dan Azwana belanja kami
Oh baiknya sebab tu aku sayang dia

Everything went good and smooth and we were like "Heaiyl yeahh we're cool"
Sampai pukul 6.26 pm
Dan papa aku telefon aku pada jam 12.00 pm kot
Tapi aku takdengar
Dan aku balik rumah Aisyah sangat ah lewat
Dan aku mula fikir bentuk muka bumi ayat beliaus macam mana nanti
Dan yang paling mengarut,b…

" Wait "

Image
Ok
Telefon bimbit dicas
Berapa kali dah aku tukar bateri dia
Sebab aku tunggu 'mereka' setiap detik tapi taktiba tiba
Dan aku hempas hempas dan hempas
Sampai lantai bilik abang aku retak


Seorang kawan

Image
Dia sangat macho
Dan kacak sangat
Alhamdulillah dia hidup senang
Dia mesra dan selalu over react
Tapi bila dia mengamuk aku sorok diri dalam longkang
Sampai dia cari aku balik dan bila aku terketar
Dia senyum
Dan aku akan tenang balik
Aneeq itu kawan baik aku
dia suka jalan dan pura pura kena sawan cinta hekhok


Dia pemurah tapi kelmarin dia suruh aku belanja
Eh eh aku selaluw on
Maklum ah kami jarang jumpa
Dua tahun 1218728127381 kali
Dia suka pasang CD yang aku taksuka tengok dan buat aku takboleh tidur malam
Tapi aku tetap tengok sebab best yang ahmartt

Kami ni jenis yang gilark gilerk tapi punya akal yang tersangat waras
Heeyl yeah we are teens and it doesnt mean we cant have SOME fun
Ok bila ada 1212182666620188 le gadises dan 1 le teruna,dia ah yang unik tu
Dia cakap semua benda yang aku rasa nak hemphuk tempurung kepala dia
Tapi telinga aku tetap tangkap getaran bunyi yang buat ketawa aku bursttttttttt sejuta kali

iPhone aku hahahahahhaha Dia ada iPhone dan screennya pernah retak …

'Em

Image
It is hard to let they go
When le brain always replay them
And everyday is like raining
When the sun is there, the misery-feeling comes because there's no rainbow
What can I do ?
When the best part of me is always you ?
What am I suppose to say ?
When Im dying and you're okay
Say something
Oh you left me
*rainbow cry*

Dhl ?

Image
My name is my name and Im not a terrorist
I told them
But they werent listening
And then .

There was a big war

It was extremely a disaster
I was flabbergasted
And Aisyah felt miserable

We called it eye war

please dont die a copy

Kinda young

Image
Ok
This time it's kinda ridiculous and fun
Everything went black and I was like 'MasyaALLAH'
Ok

Dear Professor,your wish has came true .
You saw me
Just like what you wanted to

AAAAAAAAA stop it

Baiklah seperti biasa apabila kami pergi ke rumah Aneeq dan macam konvoi kenduri kahweyn

Tiada perempuan yang pakai siksieeeyh gilaaa tapi yang rambut panjang itu boleh dikatakan sebagai Atiqa , yellow one Aisyah and lelaki tu of course lah Aneeq dan yang ayu kat belakang tu aku .Fatihah ada kat sebelah.... hehe

Perhatian
Aneeq takpeluk Aisyah macam itu .

Dan kami pergi ke kedai
Main main tengah jalan raya

Sampai rumah Aneeq kami minum Fanta dan Aneeq played the Saw and nobody was watching it
Atiqa was living a happy life with a dslr
Aku posing macam bidadari 
Aisyah dan Fatihah macam biasa ayu dan ikut erreeee kami hahahhahahhahahha

Kemudian aku Aisyah dan Atiqa pergi lah ke rumah Atiqa
Dan macam biasa coolstuff ada gaya jalan hahahaha -doesnt make any senses


tepi sekali belah kiri M…

Speechless

Ok
Haiiiiiiiiiiiiiiiii

Hari ni jumpa putera
Jumpa kawan kawan di raja
Aku naik kuda
Tiba tiba tersungkur
Dan semua tengok
Tapi aku tak kisah sebab kemudian ramai yang sambut aku
Dan putera aku dukung aku
Dan dia campak aku ke dalam lembah kekecewaan
Dan aku kecewa

Tapi inilah reunion atau lebih tepat gathering yang paling sejuk

*aigoo*

Haru Haru

Image
Ok
Tiada kena mengena dengan Big Bang ku  shyayamx


Tak ah
Hari hari setiap hari hari cuti aku akan buat menda yang takmasuk akal bahagia
Aku akan duduk tercegat di stesen bas dan tunggu dia
Hujan datang aku duduk sesaat
Cuaca cerah aku pun turut cerah dengan harapan dia datang
Tapi dia tak datang datang
Sampailah aku sakit tenat

Kemudian aku pun belajar untuk tidak berharap sangat
Dan lama lama aku boleh berdiri sendiri
Stesen bas itu pun lengang tanpa aku hahahahahahahahhahahahaha

He gave me a skyscrapper hope and let me die
Like a fish

Eh taktau lah sama ada dia turut bertanding
Mungkin aku syok sendiri
Hidup sendiri

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ah hentuk kepala hentuk lagi hentuk lagi
Sampai habis darah meleleh

Where are you John Mayer ?
Eh eh?

Wa Mau Cakap

Image
Eh taktahu lah pula perempuan ni permainan
Untuk orang lelaki yang belum jumpa conta sejati
eeeeeuuuu

Baiklah

Kalau dah suka
Sukalah
Kau suka ah
Suka suka suka suka suka suka
Kekalkanlah hubungan 'couple' kau orang dengan besi yang paling besi pun
Allah hilangkan rasa suka kau satu saat nanti
Semuanya akan roboh


Satu kenangan

Image
Aku takpernah sangka yang dia itu kawan aku
Kawan terbaik aku
Aku langsung takingat bila aku satu sekolah dengan dia satu masa dahulu
Aku takpernah ingat gigi aku berdarah , sama macam gigi dia
Aku takpernah sangka yang dia pernah jadi idaman aku

Takpernah dan takingat

Because people change when it is the time
And I can't prevent it
I can't hide it

I couldn't and I can't
Never can

And I don't even know that I have this

A friend

Image
Dia lah penyebab dunia kanak kanak aku hancur
Dia lah penyebab aku jatuh sakit
Tapi aku takpernah kisah
Keluarga dia hadir dalam dunia kosong aku
Dan mereka penuhkan dengan variasi warna
Tapi semuanya lebih kepada warna yang gelap
Salah seorang anggota keluarganya telah bunuh aku pada November 2010
Tapi aku mati berkali kali

Dia buat aku ketawa macam orang tiada hala hidup
Dia buat aku menangis dalam hujan kemudian kena langgar trak besar
Mana mana ada dia
Aku pernah serabut dan hampir kehilangannya
Dan aku takpernah sanggup untuk kehilangan itu
Lalu aku capai tangan dia sebelum dia tidak lagi wujud dalam dunia aku
Dan dia kembali ada
Berdiri dengan teguh
Sehinggalah 2011
Kami sudah renggang dan aku sama sekali tidak pernah bermaksud untuk itu
Aku rindu dia


Peneewruw

Image
Gadis ini dilahirkan sempurna Alhamdulillah Dia membesar dengan baik IQnya bersambung dengan baikkkk Apabila remaja,dia menjadi seorang rupawan Identiti dia masih lagi kekal sehinggalah dia jumpa aku Dan dia jadi aku Kemudian mati sebagai aku eh gurau gurau hehehehehehehahahahahaha
Eee baling high heels kangggggggggggggg 
Tak Aku cuma kesian Tengok orang yang identitinya dihakis 

Drug

Image
Aku rasa nak hentuk kepala 1324374888 kali
Bila bangun
First yang aku capai kenangan
Bila aku buang memori pula melekat
Otak aku digam dengan gam yang sangat kukuh
Apa yang digam ?
Memori gila dan takmasuk akal bahagia

Tapi kau tak mati mati
Apa aku boleh buat ?
eh banyak benda

A time machine

Image
Those memories make me fond of a time machine
And when I have one
The world will change
And eveything that I want will be mine until die


Corrupted

Image
Tengok sekeliling
Eh eh ingat ke kilat rupanya flash DSLR
Kekasih kena rampas
Aku pun macam orang telan estacy
Semalaman menangis
Dia pulangkan balik
Biarpun cacat sedikit aku masih boleh pegang dia dengan baik

Kertas Hitam

Image
Minggu exam
Aku nampak banyak buku dalam tong sampah di ambil balik
Haha pelik ah
Light off pun lambat macam kura kura menari *Yana cakap isu kura kura uh

Aku cuma telan buku dan telan dan telan
Tadi paper last otak aku pun meletup
Tapi aku takdapat lagi aiskrim ish ish ish

Dear Professor

Image
I want to ask you not somethings but many things because I've been to curious about my life and your life and our life and everytime I would think about all of this stuffs and I just couldn't sleep for a year . Falala it's a lie lmfao

First of all
Em Im sorry
You may not love me or hear my tears when they were burst once
I just wonder

And the last one haha

Can you answer it ?

Oh oh and the very last one

Dear Professor I liked you and like you the best
But you gave me a lot of hopes and you took them away again and again

........

.____.



Made My Daaaayy

Image
Ehemm

'People are people and sometimes we change our minds'

Im jumping while waving my hands
It's a fact

But what I've learned in SBP ?

'People are people and we'll change when there are seniors in anytime'

Why aaa ?

*no one is tagged

So ?

Image
Apabila sampai satu tahap seorang manusia menyukai sesuatu  Aku cuma boleh cakap
'It's a gamble if you're trying to stop it,your life is in a high risk,I will call the ambulance now'
Apa yang ia suka itu memudaratkan Kau kata ah apa apa sampai habis darah kau muntahkan Dia sanggup biar kau mati 
Eh pernah tak kau cakap kat kawan kau 'Heeee coca cola itu mainan yahudi oi bahaya bahaya' Tapi ia tetap minum dan minum dan minum sampai ke akhir titisan darah
Ok tak semestinya coca cola 

Ha Ha

Image
Not really hahahahahahhahahhahahaha
Why ?
Or you want to say Im the bullshit ?
Say it because no one cares

No one cares about you act 

Again

Image
Hujan lebat
Semuanya sejuk dan beku
Tapi hati aku tetap berdebar macam biasa
Bila ada assasin dan pencuri yang pernah menjatuhkan aku dulu
Juga sekarang ahh
Dia selalu bermain dalam fikiran aku
Bermain dengan ilusi aku
Tapi dia berlari
Dan cuba melompat ke dalam kenangan
Tapi aku sekat
sebab kenangan itu pahit macam peria hahahahaoewvwebashdb

dan aku nak dengar if I was your boyfriend
tapi aku geli
dan risau kalau kalau air mata aku tercampur dengan hujan
dan kelihatan tiada makna
tapi siapa yang mahu memaknakannya ?

KAU ?

Why you didn't ?

Tonight

Image
It isn't about young
It's about past
Our past
Act mine .

I've been waiting
For all of this
Two years,a few months maybe ago

Tapi seperti yang aku jangka
Kaku macam biasa

You are an untouchable

Blank

Image
Ahhh aku dah  bosan
Letih
Bengkak mata
Usus tercabut

Tapi akhir sekali aku rindu semua juga
Manusia manusia