Kinda young

Ok
This time it's kinda ridiculous and fun
Everything went black and I was like 'MasyaALLAH'
Ok

Dear Professor,your wish has came true .
You saw me
Just like what you wanted to

AAAAAAAAA stop it

Baiklah seperti biasa apabila kami pergi ke rumah Aneeq dan macam konvoi kenduri kahweyn

Tiada perempuan yang pakai siksieeeyh gilaaa tapi yang rambut panjang itu boleh dikatakan sebagai Atiqa , yellow one Aisyah and lelaki tu of course lah Aneeq dan yang ayu kat belakang tu aku .Fatihah ada kat sebelah.... hehe

Perhatian
Aneeq takpeluk Aisyah macam itu .

Dan kami pergi ke kedai
Main main tengah jalan raya

Sampai rumah Aneeq kami minum Fanta dan Aneeq played the Saw and nobody was watching it
Atiqa was living a happy life with a dslr
Aku posing macam bidadari 
Aisyah dan Fatihah macam biasa ayu dan ikut erreeee kami hahahhahahhahahha

Kemudian aku Aisyah dan Atiqa pergi lah ke rumah Atiqa
Dan macam biasa coolstuff ada gaya jalan hahahaha -doesnt make any senses


tepi sekali belah kiri Mia tengah Tiqa tepi sekali belah kanan Aisyah

Kami beli high heels baru
Red version and I was so glad aku tak jatuh
Dan kami jalan dan nampak Putera Raja main bola dan Alhamdulillah ada ah orang kata dia puasa
Ok lpken

Dan kami buat apa yang patut
Dan balik

We rocked this Tuesday and we are all bestfriends
Till we meet again . love . 2019

we didnt wear high heels,attention

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Hey

It's Okay 2#

Hey 2#