Alhamdulillah

Assalamualaikum

So macam yang kau orang semua tau
Kelmarin : Keputusan UPSR 2012 telah pun keluaq
Memandangkan SKBS adalah sebuah sekolah rendah
So kami (batch thn 6 2010 yang hebat) membuat lawatan ke SKBS

Le girls: around 9.10 a.m Le me and Aisyah only
Le boys: A lot of boys act

So Aisyah and I decided to wait for Azwana and the others at the Surau (outside of it)
Then Aisyah ada la habaq

"Ish,awat budak laki tu asyik tengok tah sini?"

I was kinda nervous yeah "Pelik sangat ke kami dua orang kat sini,yeah memang pelik"

"Budak laki mana?Darjah berapa?Batch kite ke ?"
"Tak.Batch darjah 6 tahun lepas"

And I was like sapa la tu
Then Azwana pun sampai
Kami pun Hoo yeah dia sampai dengan Khairunisa

Masih tak berubah
Warna sifat yang sama
Sesuatu yang abstrak pun pecah dan kami berpelukan
Kemudian jumpa Aneeq dan lain lain
Lama tak nampak dia orang so aku macam malu lvl 900++
Tak berubah juga especially Aneeq anak Tuan Zubir
Aku berapa kali duplicate gaya jalan sawan dia kat SAHUT
Kwang kwang kwang
Itu trend sekarang ?

So memang Terengganu jatuh tahap menda
Aku takmau cerita dengan lebih lanjut soal peristiwa yang berlaku di SKBS

So Aku,Aisyah,Azwana dan Nisa pergi bandar
Alhamdulillah
1st time pergi bandar bersama
Cadang nak naik bas,tapi macam haprak ja tunggu bas tak sampai sampai
Kemudian adalah teksi NB berapa entah datang
Kami pun naik teksi tersebut

Kemudian bila sampai,tunggu Fatin di McD yeah kami pergi McD
Bila dia dah sampai
Kami buat langkah ke Giant
Blablablabla

Sampai petang
Alhamdulillah

 Ini Aneeq yang excited macam hapa
Main bakul tarik


Aku dengan Aisyah cuma ambil bakul biru yang boleh ditarik dan seperti yang diagak
Sampai kat kaunter bakul kosong
Yeah kami main tolak tolak bakul tu kat satah condong bergerak dan memang gewmpark
Buat benda taksiuman sekali sekala aku rasa memang over

Loving him is like driving a new Maserati down a dead-end street
Losing him was blue like I'd never known
Missing him was dark grey all alone
Forgetting him was like trying to know somebody you never met
But loving him was red

Touching him was like realizing all you ever wanted was right there in front of you
Memorizing him was as easy as knowing all the words to your old favorite song
Fighting with him was like trying to solve a crossword and realizing there's no right answer
Regretting him was like wishing you never found out that love could be that strong

Remembering him comes in flashbacks and echoes
Tell myself it's time now, gotta let go
But moving on from him is impossible
When I still see it all in my head
Burning red
Loving him was red

Comments

Popular posts from this blog

Hey

It's Okay 2#

Hey 2#