Begin Again

Assalamualaikum

Mesti macam ni kan ?
Aku tengoklah seorang kawan aku ni
Kecewa semacam
Muka monyok
Macam momok kuang kuang kuang
Ok tak serius pon

Yeah bro
Mari aku nak tumbuk kau
Eh mari lah ?

"Aku kejar kau!"
"Janganlah!Eh kau ni gila ke ?"

Berhenti
Dia cakap aku gila tadi

"It was rare
I was there I remember it,all too well"

Ya
Bila Taylor Swift cakap macam tu
Aku pun macam yeah memang

Kenapa kau cakap macam tu ?
Dahlah
Kau memang dah berhenti pun

Arghhhhhhhhhh  !!!!!!!!

Kau macam tak pernah nak memahami aku!
Kau macam
Ingat

"Siapa kau ?"
"Eh,aku....."

Aku KQKA lah
Dah lupa ?
Meh aku hantukkan kepala kau kat dinding batu tu
Memang confirm kau akan ingat balik
:)

I fell to hard last two years ago

The same old picture .
But it's special for a spiderbaby like you babe




Comments

Popular posts from this blog

Hey

It's Okay 2#

Hey 2#