Posts

Showing posts from February, 2013

Haengbokhae

Image
Assalamualaikum

Yang belakang usah disesalkan
Kenang aku rasa boleh

Kau tak pernah kenang apa yang ada kat belakang kau ?
Aku pernah
Selalu

Kawan kawan lama aku tu kawan kawan aku
Tak akan pernah sama dengan yang lain
Maaf meh aku cili sikit
Bila dah besar
Tinggi bagai
Aku pula rasa disisihkan

Kenapa dengan aku ?
Apa salah aku ya ?
Aku pun ada hati apa
Ada hati dan boleh termakan dengan apa yang kau buat
Apa yang kau buat .

Mungkin kita dah jauh
Alah bila cuti buat lah gathering
Dulu aku suka
Sekarang berdebar
Risau
Risau kut kut kau orang tak sudi datang
Kut kut kau orang tak sudi tengok aku yang hina
Tak sudi bergaul dengan aku yang ntahpape
Aku yang hina terlajak

Manalah aku yang dulu
Yang dulu tu
Yang berkawan baik dengan kau orang
Alah yang dulu
Yang rapat dengan kau semua
Manalah ye
Kat sini ja
Sinilah
Masih sama

Siapalah aku nak bergaul dengan kau orang
Aku ni mana pandai bergaya
Mana pandai cakap hal panas lagi meletup dengan kau semua
Mana pandai cakap soal lelaki
Aku cuma pand…

Yeah

Image
Assalamualaikum

Kau tak balik ke ?

Aku balik
Kau tak balik
Selamat Hari Lahir Uways

Biar kau tak tahu
Asal kau sedar
Aku ada

Biar kau perasan
Asal kau diam
Aku masih simpan

Ya .
Masih simpan

Lalalalalala

Hailo

Image
Assalamualaikum

Apa habaq semua ?
So hows February .

Alhamdulillah .
Semua baik .
Memang baik .
Sangat .

Bila kau baru sedar
Sesuatu yang sedang menghiris hati secara perlahan tapi sengaja
Aku mau cakap
Usah bergerak

Dia banyak ajar aku
Supaya aku tak kurang ajaran
Aku tengok dia lembut
Tapi keras nak mampos
Keras bila alien hantuk kepala dia

Sini wa mau cakap .

Dia tu dia
Sejak azali lagi macam tu
Memang lah geng yang terbakar buat ayat omputeh 'People Change'
Tapi
Dia aku tengok maintain ja
Dia asyik buat aku rasa macam nak hantuk kepala kat meja biru berkali kali
Biar orang depan aku perasan aku ada masalah then belanja aku Pizza
Olololo shoo shuuweet
Dia buat aku rasa sakit sangat
Sakit sebab dia punya lidah takda tulang tapi macam macam senjata
Tajam belaka
Bila dia buka mulut habis semua terlepas
Macam nak lempang bertubi tubi pun ada
Harap aku tahan ecceece

Aku menangis sebab terlampau benci
Nak kata lali
Mungkin tak .

Aku mungkin kawan kau yang tak ada hak untuk menget…

Begin Again #?

Image
Assalamualaikum

Wakakakka
Kau lah kawan aku yang paling pelik

Tolong
Jangan sentuh aku
Kalau kau sememangnya nak tolak aku

Jangan buat aku suka
Kalau kau sunyi

Jangan buat bodoh
Kalau kau punya akal Maserati

Sakit taaw ?

Red

Image
Assalamualaikum

So
Kenapa post aku selalu ada so

Selasa nanti In shaa Allah aku dah balik
Balik dengan penuh tanda tanya
Kenapa ?
Kau sebok pesal hah ?
Kau ni pelik sangat

Charming tapi pelik
Misterius
Buat aku tertanya tanya
Atau aku cuma koya je ngehehehehe 
Tapi Prince Cinderella tu kacak sangat ler
Ala kartun je pun
Je . Pun
Jepun ? Wakakakaka
Ntahpape

Semakin lama semakin aku terasa
Tak tau kenapa
Mungkin sebab kau orang lupa aku
Yelah kan orang tak femes macam dia orang mana boleh diingati
Alah Tay,makan kat gerai je pun
Rumah kau jauh
Dia orang risau kut kut lah kau rasa terbeban

Iye lah tu

Shoo shuweeet

Cuti Yang Panjang

Image
Assalamualaikum

So
As you know
Im at my own dorm now
Okaih tipu gurau je

Memandangkan cuti kali ni ekstra panjang
Leleh aku semalam
Kerja sekolah boleh tahan sikit
Sentuh macam tak nak nak je

"The azure sky was so beautiful
Until I saw you
And you were the most beautiful thing then ."



Read the same comics all over and over again
Facebook,Blog,Twitter and blablabla

This post doesnt have any objective


2013

Image
Assalamualaikum

So
Alhamdulillah
Everything went better

A new class
New dorm mates
New brain ?
LOL maybe

I dont know what should I do with this blog ?
Well to post something .
To write something .
I
Dont
Have
Anyone
As
An inspiration for me to write something
Well
He was an inspiration for me once
He gave me everything that I didnt expect to get
He changed my life
My whole life
Nahh
1% maybe LOL

If he was the one who made my fingers moved to write everything
So everything was about him
Yeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh ?
Yeah
I admit it
Girls like to express their feelings about guys
Like to play with their own feelings
Then get hurt
Losing themselves in their own mind
I am wondering
Who am I ?

So Alhamdulillah
I have 28 new classmates
The boys are . Kind
There are no gangsters
Honestly I like these boys more than the boys of 2H
Yelah kan ?
As they dont make me feel I am a loser
Dont give me any blackmails
Yet .
LOL

The girls are
As usual

So my batch had a camp
An awesome camp
I didn't fe…