Posts

Showing posts from November, 2011

Gilak Gilak

Alhamdullilah
Memang seronok gila main dengan kawan baik
Apatah lagi kalau dia memang suka buat lawak

You are the fucking awesome best friend Aisyah

Sadis

Malam ni memang menyedihkan
Sudahlah Izza

Muncung memang setia malam ni
Kau memang awesome

Aisyah
Aku memang rindu kau
Tak puas bercakap dengan kau lagi lah

Ammar
Aku nak luah semua menda kat kau kalau boleh,tapi,mampu ka ?
Kau berseronoklah
Tanpa mengetahui aku yang terseksa

Huargh

Dugaan Daripada KEKASIH
Ya ALLAH
Sesungguhnya,hambamu ini hanya seorang yang lemah

Blank

Huah
Bosan doe

Are you joking ?

Kau main kejadah apa ?
Kau serius ke tak ?

You keep breaking me,dude

Hey

Aku tak tahu apa yang rasuk kau malam ni
Memang ..
I want to have you forever
Tapi
Kau betul-betul ke kali ni?
Jangan buat aku hancur lagi

Kalau betul,pertahankan sampai mati
InsyaALLAH

JERITAN MENJERIT

'Spongebob Squarepants!!!!'
Adik aku sudah menjerit Have to go Have a date with a yellow sponge 
Haha

BERAT

Blog aku berat ke ?
Snow lambat turun
Tau lah aku duduk kat Malaysia
:(

AISYAH SHAFIQAH BINTI MAHADI

Kau !
Selaku kakak kepada kawan baik aku
Aku hormat
Hehe
Guna kau aku tak pe kan ?

Friendship for me.,is not a game,right Ammar ?
Kenapa budak lelaki tu involve sama ? -He is an expert in games,lol
Kalau berkawan,biar betul,jangan tipu
Tiada guna

Itulah makna berkawan bagi aku

So ?

So,if you are nothing in my life,I won't chat with you,I won't laugh when you make stupid jokes or smart jokes or whatever ..I won't smile if you are online

FRIENDSHIP IS A FRIENDSHIP
NOT A STUPID GAME



Tak patut

Kau tukar password FB kau ?
Baru je nak ceroboh
Huh

BEFORE LUNCH

Aku tak tahu kenapa tiba-tiba kena serang penyakit gila misteri*not really sebelum makan tengah hari tadi 
Kenapa aku taip macam tu ?


Aku pergi baling telefon abang aku ke atas katil
Konon tak jatuh
Tak teringat pula yang telefon tu boleh melambung


*melambung*
*jatuh ke bawah katil yang agak usang*


Aku menggelabah
Aku pun cari la dekat bawah katil tu
Henset tu abang aku dah ambil
Cuma penutup kat belakang tu still 'tak munculkan diri'

Aku cari
Cari
Cari ( tak serata kawasan bawah katil tu )
Aku dah agak,mesti abang aku dah ambil penutup tu
Tapi,aku teruskan juga
Cari
Cari
Cari
Aku tak puas
Aku pergi tengok henset tu,then

'Ni ade!!'

Abang aku senyum

'Mane Along tau..'

Kawan sejati

Aku tengok gambar kawan-kawan lama aku
Sedih
Rindu diorang

Azwana
Biarpun aku tak rapat ngan dia dulu,dia lebih awesome daripada Humairah

Fatin
Biarpun aku tak berapa nak TERrapat dengan dia dulu,dia lebih understanding daripada Izza

Khairunisa
Aku memang rapat ngan dia,tapi tak jalan seiringan dulu,tapi dia tetap ada lipatan yang ohmai daripada Humairah

YaYa-nama yang tak rasmisememangnya kau orang lebih awesome dan tetap adakan ruang untuk aku,biarpun kita tak jalan seiringan dulu
You are better than Seven SHUTER

Aku rindu kau orang

Athira Syafika

Know who's the owner of this beautiful name ?
Yeah,you are nodding

Siapa tak kenal Si Blogger yang pandai gila ni ?

http://dunia-tyra.blogspot.com/

Dia sama umur dengan aku
Stay at Slim River
Kalau nak tahu banyak lagi,klik lah link atas tu
Jangan malas,majukan ekonomi jiwa anda

Haha
Kenapa aku buang tebiat post fasal perempuan yang cantik yang aku langsung tak kenal ni?
Saja
Just kakgom tengok blog dia tuh
Memang gila

Adore you in blogging,Tyra !

THE SCRIPT AND A SONG AND 4SHARED

That 3 things make me goes

' ARGHHHHHHHHHH '


Why ?

Okay
I LOVE THE SCRIPT I LOVE THEIR SONGS AND I WANT ONE OF THEIR SONG,FOR THE FIRST TIME IS IN MY LOVELY NOKIA !
And guess what ?
4shared doesn't have it !
Oh
what thya ???

Relax
Okay,
Aku harap pencarian aku kali ini memuaskan
Amin !

Blank

Sorry lah IzzaHaha

WOI

HahaAku memang suka cari pasal Dan kali ini mungkin agak berisiko dan aku sudah sedia maklum
Siapa yang suruh kau post menda-menda macam tu kat wall abang kesayangan kau tu Tak eloklah,sayang Semua orang tengok Nak tunjuk sangat ke yang kau orang ni adik-beradik ANGKAT yang mesra gila babi ? Tak malu ? Maaflah

Social Networking is dangerous

Facebook makes me goes like

'Ale Ale Ale ! '


Know what its mean ?
It means gila

Old Singer In The Palace

Image
Palace of My Heart
Justin Bieber
Biarpun kau sudah terlebih popular
Kelihatan sombong
Aku tetap minat kau *tak terlalu fanatik

Sherlock Holmes

Kau memang amazing lah
Sungguh aku puji
Cara penyiasatan kau amat pintar dan , kelihatan biasa,tapi,'roh' cara itu amat luar biasa
Macam seseorang
Gayanya kelihatan biasa,contoh seperti seorang nerd,tapi jiwanya rock,luar biasa

Aku dah lebih

MALAYSIA

Malaysia menang adalah kenyataan
Nak nafi lagi ?

Majlis yang paling W O W

Ya
Majlis penyampaian anugerah 5A 2010 kali ni memanglah tersangat WOW

Dapat jumpa kawan
Sekolah kami paling bising
Haha

Kau semua memang SKBS yang TULEN

sayang kau orang

BEN 10 lah konon

Weh adik
Kau bukan Ben 10

Sedarlah
:)

p/s-jangan biarkan adik anda hidup dalam imaginasi yang melampau,tiada pekerjaan seperti Ben 10
Hehe

H O O R A Y

Aku nak aiskrim

Aku admire Kau lah

Blog kau aku terjah
Bila tiada entry baru
FB kau aku terjah
Aku suka tengok gambar-gambar kau

*aku bukan lesbian
Kenapa aku kata macam tu?Sebab aku admire Kakak Senior aku

Reunion

Semua tanya aku

'Bila reunion ?'
'Awak sponsor makanan kan ?'

Apa kau ingat aku AJK Reunion SKBS 2010 kah ?
Apa kau ingat aku AJK Makanan Untuk Reunion SKBS 2010 kah ?

Please
Harap aku masih baik

btw,semua menda yang aku buat kat kau semua selama ni adalah IKHLAS
tak percaya?
Ikut kau lah

Haha !

A VERY PLEASANT MORNING

Ya,memang seronok pagi ni

Redah hujan untuk daun pandan
Penuh semak,balik dengan muncung

'Mana pandannya ?'
'Tak ambik,semak'

Moyang aku pun dengan lagak heronya pergilah nak ambil daun pandan tu
Aku tak boleh tengok pengorbanan dia tu
Hujan aku redah
Daun pandan aku ambil
Serah kat mak aku
Then,dapat nasi lemak

Nice starter of the day :)
Well,it is not an irony
Haha
Laugh !

Blank

Kau badmood ?Sebab aku ke ?
Harap tak

BOYS AND GAMES

Budak lelaki memang cinta akan games eh ?
Baru aku tahu

Haha

Hope hubungan kau orang TAK AKAN BERKEKALAN

Have a nice nightmare !

Blank

Bastard
Shit
Fucker

And whatever

Kawan,kan ?

Aku anggap ni macam karma fight

Aku masih ingat 'chat' ringkas kau dengan 'kau' dalam buku tu

Mari sama-sama tonton drama ni
Pada akhirnya,kita buat konklusi
Aku tak berlagak baik

Aku cuma kutu dalam rambut kau yang wangi tu
In other words
A rebel in your country
Don't make me show a 'f**k' sign to you,an honourable president

Berikan tepukan yang gemuruh

Tomato pun orang tak nak baling kat kau
Haha
Ya aku jahat

Aku rasa kau 13 tahun
Tapi dah berkahwin
Memang hebat

Manusia zaman maju ni memang betul-betul maju

Aku nak tengok anak kau
Mesti comel

Wasting my time

Aku patut lipat semua baju aku
Tapi
apakan daya
Malas sudah menjadi raja*just for a while
Dan
Seperti biasa,kau adalah sebuah magnet besar dan kita mempunyai kutub yang berlainan


Aku tunggu balasan kau

MAAF,Nek

:)

Tiap kali aku balik,mesti moyang aku akan jadi tak keruan*erk
Dia akan panggil aku tanpa jemu
Mungkin rindu

Aku ?
Serabut
Bukan aku tak hargai kasih sayang dia,tapi,yeah,..aku serabut
Kalau adik aku,yang berusia 9 tahun tu sudah jadi seorang rebel,apatah lagi aku
13 years old girl,ambition*bukan cita-cita yang sebenar-be a hardcore insurgent
Haha
Gurau

Tapi,maghrib tadi,usai solat,dia panggil aku
As usual,aku akan mengamuk sakan
Then,entah kenapa aku jadi baik,aku pergi kat dia and just lend her my ears
Tahu dia cakap apa ?
Dia cakap fasal agama,fasal solat
Penting perkara yang dia sampaikan
Aku menjadi batu
Hanya mendengar

Ya,dia bukannya seorang yang membosankan,tapi dia bosan
Maaf,Nek

You are close to the dump area

Earphone
Kau buat aku menggelegak

Penyeksaan

Pada yang tak bersalah

Aku seram dengan semua cerita kau,Burn
Tapi,part mafia jelah

Orang yang innocent diseksa
Memang tak patut
Inilah mangsa keadaan

-akusukaendingkau-

well,kelakar sebab aku post tentang Burn Notice
Kau cuma satu cerita,
Yang ada part tragis macam benar
Itu aku suka bila 'orang putih' buat movie or film or something like that ...


:)

NOTIS TERBAKAR

Well,kau hidup lagi,Burn Notice

Welcome back :)
Tapi aku nak kau yang baru

FLY TO THE PAST

Aku rindu 2010 lah
Tapi,hidup perlu diteruskan *cewahh

KIDS

Kenapa kalau budak nangis mesti ada jeritan dalam tangisan ?
Macam histeria aku dengar
Haha
Normal thing,right ?

-buangtebiat-

AND THERE'S A FUCK FOR YOU

Fuck you babe !


Kejadah sapa lah yang pergi hebohkan blog aku ni ?
Kau memang paling SHIT !

sekarang aku dah kena marah !
Thanks a lot lah !
Kau memang tak boleh tengok aku hidup senang kan ?
Bodoh sangat !