Posts

Showing posts from June, 2012

Glad You Came

Image
Posisi badan di alih Dada diurut dengan hembusan nafas yang agak kuat Cuba menahan diri  Tahan .. tahan ..
Aku gembira kau datang Sebab datangnya kau adanya kehancuran Hati yang hancur kemudian jadi abu Kau nampak mereka terbang ? Tak sebab aku cucuk mata kau sejam yang lalu sampai sekarang
Hahahahaha
Cukup ah kawan Well kita kan rockers since when ?

Hee

Image
Thanks to Shafiq Malik ok Malik is his dad for these photos
And I miss the moments when I saw Nash with his baju melayu smiled and laughed and stood still
Miss when I saw Miss Dee with her laughs and her tired face
Miss when I laughed out loud because of Fahmy's stupid jokes
Miss when everyone treated me like a princess
Ok lol miss those moments .

 I like the way Bonda's pose heek Where's my Diari SAHUT ? From left: Miss Dee, Miss Hanisah and Me
Till we meet again InsyaALLAH
Hope I'll die in Iman :)

So

Image
Adalah sikit sikit perasaan nak tidur terlebih jam semula
Tapi gitu ah
Alah gitu ah gitu ah

Kat sana ada ja penjenayah negara
Pengkhianat
Penipu
Pembunuh
Pencuri lagi ada

Lebih lebih lagi dalam kelas
Lagi berlahmbak
Heeeeeeeeha

Aku punya kompases mewah dah lenyap
Ok benda tu lebih dari 10 sen ah
Spek aku kacanya dicabut
Habis meraung
Setahu aku aku takguna pun duit keluarga dia nak beli spek tuuooewh

Dendam memang dalam sangat kot
Sebab aku suruh dia bertugas kot tahun lepas
Sebab aku pakai baju heejauw
Dan berlagak orang besar tegur itu ini

Haih


Aigoo For Everyyear

Khianati kawan sangat lah kejam
Tapi untuk kau aku tak pasti ah bro
Tapi ..

Kalau khianati dia dan tak dapat kau ?

Haha tak tak tak
Be nice man

*aigoo*

Itulah fikiran jahat
Kita sama sama berjihad lah eh
*malu*

Esy Ya ALLAH
Dia tersangatlah ada rupa Siti Saleha
Macam yang aku dengar dia penyayang
AAAAA
Tak
Tapi ini satu peluang 


"Wahai pemilik T-Shirt TJ 
Biar aku hambek peluang ni untuk sesuatu yang besar
Dan kali ini tak mahu buka mulut
Gandakan propa yang berganda
Itulah helah"






Payphone

Image
I am back
And here you are
In black and white

Hey guy
You look handsome in that suit
With that hairstyle
Now the beating starts to sing
AAA what am I gonna do ?
You are far away

Boy I'm in love 

Ok T-T

Jadi.. Selamat tinggal Greyjustbiebchaner
Goodbye Hitler in my dark I cherish your tortures So I won't eat your words again Maybe if I'm tough enough to push you away
Goodbye boy with the hijau-lumut bag I remember it although it is 2012 May my dreams happy without your vision *smile*
Goodbye my radio You can lift up your life without me You may have the rainbow now Even though you already have it since maybe 3 years ago
I hope I won't remember you again May ALLAH bless us 
*lap air mata*

Lmfao

Image
Skrin laptop retak
Tapi tak sama dengan hati
T-T



aku taktaw apa yang rasuk Aisyah time ni
Bila tengok semua gambar ni Teringat masa aku tahan panas Macam berjalan kat gurun Cuma bezanya ada bangunan konkrit yang banyak dan mereka lepaskan haba Aku rasa macam nak peluk  Lemmedai oh tak gurau ja
Semua gambar ni masuk dalam otak aku Sekeping . Sekeping . Sekeping . Dan zap Darah memancut Aku gelak kuat kuat Biar mampus kau mampus Eh maksud aku mampus di sini untuk kenangan Tapi cuba teka Apa jadi ?
"Hayya! Serang"
Kenangan itu bawa bala tentera dia Ish takguna  Kami pun berperang Dan aku seorang diri seorang diri seorang diri lari belakang perasaan Alah aku tak teringat langsung Perasaan aku lemah sangat selepas badai 3 tahun lepas dan dia berturut-turut Kemudian aku pun menjadi tahanan
"Kau terima kami atau tak?"
Macam mana aku boleh tolak ? Kalau kau orang semua manis macam happargh 

One night

Image
My tears came out 78256 times last night
And I felt like I am the most stupid bitch in this world
As I ran towards the black Viva
And it was drove towards me
Then bammmmmmmmp

"Oh"

Forget it man
He doesn't even know that you're waiting for him since 2010
He doesn't even know that you love him
He doesn't want to know everything about you

Those tears won't fly away to him
And whisper something
Something like "Go die go die go die"
They will form a very big black cloud
And it will haunt you if you give up
If you give up
This morning is a life
As I woke up and there's you
Sitting on the bench
At the park where we used to be there
Where we used to make some stupid jokes and then we laughed
Where we used to hold each others' hand
Where I used to look at your face
And smiled

"Goodbye Greyjustchanbieb"

Big Bang- Blue

U smile I smile


LoL

Image
Mula mula aku jejakkan kaki di SKBS
Aku rasa macam celaka ja
Macam forever alone tanpa kawan
Ah budak baru
Seminit nanti ramai lah yang nak berkenalan
Dan aku perkenalkan diri sebagai penipu
Tapi dia orang macam tak pernah kisah
Syukur
Dan bila level aku naik
Aku makin berani terjun ke dalam keramaian
Eh mereka sambut
Kami pun berkawan baik
Aku suka Aiman,Fakhrol Aiman
Ahaha takguna
Memalukan sejarah hidup
Dan aku asyik gaduh dengan Aisyah dan menangis dan blablablas
Level aku naik lagi
Aku gaduh lagi
Teruskan agenda dan teruskan lagi
Aku tak akan pernah suka Atiqa dengan orang lain
Tapi aku bergaul bebas dengan orang lain sementara aku kurung Atiqa
Itu lah yang hebat
Aku macam Hitler lmfao
Level aku naik lagi
Tiba tiba aku anggap Aisyahlah kawan terakhir aku
Aku pun usir Atiqa jauh jauh
Eh belakang aku je pun JE PUN
Dan masa aku darjah 4lah aku kenal Hajar
Level aku naik lagi
Tanpa aku sedar aku dah suka Aiman selama 3 tahun lebih
Dan kemudian aku berazam tak mau suka sesiapa lagi
Le…

Kawan Kan ?

Image
Baguslah kalau kau ada kawan yang boleh buat kau gila
Tapi jangan sampai tak ingat di mana kau berpijak
Sebelum kita berumur 20 tahun
Kau jaga ah diri dengan seelok eloknya
Langar lecah yang ada
Glamor boleh tunggu

Kau yang sememangnya terkenal dengan perangai berani
Jangan berani cederakan diri ketika terdesak
Ingatlah Allah
Yang Maha Pengasih

Kau yang sememangnya kacak terlampau
Jangan usha terlalu banyak perempuan
Mereka akan dikecewakan oleh kau
Sebab kau cuma ingin satu le girl sahaja,bukan ?

Kau yang gila gila
Kekalkan apa yang kau ada
Tapi amalkan amar makruf nahi mungkar
Dan kau dapat beza mana yang benar mana yang salah

Wahai kawan
Bila aku balik nanti InsyaALLAH,aku nak engkau post fasal aku
Posts .
Supaya aku tak akan letakkan kau dalam fikiran aku sebagai kawan yang lupa kawan
Sebab aku tahu kau tak pernah lupa kawan kau
Lainlah kalau bayi sebelah wad kau dulu

Dear Aneeq . Aku harap cabaran tu kau considerkan .
Alah tak usah terima 
Sebab aku nak reunion akhir tahun ni.
Kit…

Mari ?

Image
Aku tarik tangan dia
Tapi dia tak berganjak
Hanya kaku
Tahulah aku dia dah mati
Aku pun terlutut
Renung muka bersih dia

"Dear Ahqweuwqeu, I won't meet someone like you anymore,ps,I love you until you die,and you have died now..I don't love you anymore"

Kemudian aku usap ubun-ubun kepala dia
Dan aku terpaksa tinggalkan dia
Well siapa yang larat tanam mayat dia ?
Kalau nak tanam mayat sendiri lagi ?
Mana lebih penting ya?

"Bezanya aku tak adalah tipu kau dan jadikan 'ia' sekerat jalan"

Dia pun buat buat pentingkan diri

We're singing like blueeee

Those moments

Image
Bosan itu sucks
Dan apa aku buat adalah blogging
Inilah hasilnya
Ok cuma edit gambar dan post sesuatu dan tak hebat pun
Daripada dikelilingi lelaki dan gelak kuat kuat macam apa hahaha ini isu lain eh


 ini masa konvoi kenduri kahwinah taklah  ini masa Drama 2011 dan wedding day puteri raja ah taklah  #2  reunion yang keberapa  dewan SKBS drama 2012  2#  3#  sebelum ke kem form 2 2012  Alhamdulillah,drama 2012  *second place dengan Seven SHUTER

Hi

Image
"First aku nampak dia kat bawah pokok yang rendang,duduk,dan masa tu panas aku lepas solat zohor rasanya,aku tengah bawak beg kuning pooh aku yang separuh hancur dan jalan jalan sambil arguekan satu benda ni dengan kawan baik aku yang terbaik dan baik dan manja dan kami jalan dan jalan..........."

"Tengoklah!"
"Ya!Saya dah tengok!"
"Tengok!"
"Dah!"
"Awak tak tengok lagi!"

"Dan kami terus bergaduh dan lawan cakap dan lawan lagi dan aku pun mengalah..."

"Fine!Saya akan tengok!"

"Aku pun dengan malasnya pun tengoklahkan..bila aku tengok,aku toleh dua kali,macam ni...."

*buat eksyen*

"Aku toleh dua kali dan aku cakaplah yang muka si dia tu tak sama dengan Hajar.. dan dia cakap memang tak sama sebab dia tu sepupu saya bukan adik saya..dan sejak hari tu Hajar kerap cerita fasal dia kat aku..aku pun layan jela.."

"Dia tu baik..dia sanggup lalu lorong lain sebab lorong yang dia nak lalu tu ada…

This is life

Image
Bila gelak memang tak ingat dunia
Kemudian kita menangis dan ingat akhirat
Dan esok hari kita akan gelak balik
Sebab kejadian yang tak kelakar dan teruk

Kemudian gadis pun rebah
Maskaranya rosak dan hidungnya merah yang teramat
Kalau bunuh diri ingat tenang ?
Itulah taktik menyelamatkan diri yang paling tak guna dan kelakar

Jalan dengan kawan
Hati cakap tiada apa yang lebih indah daripada saat ini
Lepas itu adalah scene tikam menikam
Otak cakap bodoh kau percaya haha aku mainkan semuanya
Kawan kawan kejam

Duduklah seorang diri
Tiada siapa yang boleh cederakan kita
Tapi siapa tahu ajal datang bila ?

Penamatnya dia pun mati

" Mom I don't really understand "
" Just know this,don't be a bitch "

Mimpi

Image
You are everywhere
And you were in my dreams
I saw you
In the crowd
I walked away
And nothing happened

I have died in million ways
Well I am happy with all of the lies made by my friends
Because they are awesome and expert at sorry



Shit Happens Life goes On

I am not mean I am brutally honest and it is not my fault yes truth hurts so here's a band aid

Gayanya berjalan lembut tapi laju
Tangan tak pernah diayun
Mukanya bersih
Bajunya putih,tiada kotoran
Dia tidak pernah menyatakan sesuatu yang memberahikan
Senyumannya manis
Kelihatan giginya yang berlapis apabila dia senyum

Biarpun semuanya aku lihat dari jauh
Aku rasa aku dah saksikan semuanya dari jarak yang sangat dekat
Terlalu dekat dengan nafasnya

Dia tak suka berjalan seiringan dengan perempuan
Dan tak pernah suka diusik dengan permainan cinta tak guna
Dia menjaga maruah
Dia sayangkan keluarga lebih daripada games
Lebih lebih lagi dota

Dia minat Maher Zain
Dan dulu pernah berpura-pura suka Justin Bieber
Dia suka lagu Stereo Hearts dan Billionaire
Tapi sekarang aku tak pasti

Dia pandai bergurau dan ambil hati aku
Dia seorang yang misteri
Dan peramah
Hatinya baik

Aku tak pernah jumpa lelaki sepertinya sepanjang aku hidup
Dan sangat menyesal kerana terjumpa satu spesis ini
Allah Maha…

Itu Dieyyaaah

Image
Kejatuhan
Kemalangan
Kematian
Keblablabla
Kebanyakkanya disebabkan kepengkhianatan
Ya pengkhianat
Satu organisasi itu boleh mati disebabkan seorang orang yang memang betul betul manusia tapi ...

Tipu ah kalau dalam organisasi kawan pun takda le one yang suka khianat
Ataupun le banyak
Sebenarnya aku dah jumpa banyak
*aigoo*

source: nyawa sendiri




so far he's alive :)

Ok

Image
It's easy as ABC
as DEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
as yelling at your foes
as laughing
as peeing

But I couldnt and I can
I was and am to weak
But I can lie to my mind
Then my heart will find out
And the sorrow will come again
And there I am
Once again
Lmfao


Whawt ?

Image
He's like a 10 years old boy
Wearing the PPS uniform
Walks with the style
And suddenly stop and all of the girls scream
And on that time,I dont even know why but I know it's fun
But it was when I was
Now everything doesnt change .
Except for the PPS uniform

He can make the duck face lvl 90000000000000+
And it's awesome
Because he is a boy
And . Rarely for a boy or le boys or man or le men

le duckey over 9000000+ Thanks for making me laugh like an un-ordinary beautiful girl
love.2019

Le Us

Image
Hehehehehehehehe
The day that I wont forget
The day that makes me suffer
Hasta Lavista bebeh


Yeah

Image
Aku cuma takpergi ke Popular Dan Kedai Buku Banggol sudah ada apa yang aku mau